reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam nowe staraczki! :)
Trzymam za wszystkie kciuki [emoji7]
Ja dziś męża na randkę z okazji Mikołajek porwałam na stek bo uwielbiamy obydwoje.
Jednak skusił się na burgera a ja na żeberka [emoji7][emoji23]
Jakbyście widziały minę od Pani jak przyszła i podaje mężowi te ogromna porcję żeberek a ja 'niee to dla mnie " [emoji23]
Do tego wyglądam jak świnka no mam taaaaakie wzdęcia i pyzowata twarz od urodzenia [emoji23] no mina tej babki - bezcenna [emoji23] "A to do Pani, bardzo przepraszam!" [emoji23]
Pozdrawiam z moim brzuchem [emoji23][emoji23][emoji23]
(Tak, wiem.. W 14 tyg nie ma opcji żeby to był ciążowy ale mam to gdzieś - wszyscy to chwalą a ja nie muszę w końcu wciągać [emoji23]
1512586694-a0b332516cf43ab7-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ha ha lada dzień urodzisz [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]

eikt3e3k96x30qte.png

reklama
@AgaRS90 slicznie wygladasz ;)
Dziewczyny jutro testujace - POWODZENIA!
Witam nowe kolezanki ;)
Ja mam dol totalny, za kazdym razem gorzej to przezywam :( Ale chociaz polozna do mnie oddzwonila i pytala czy mocne to krwawienie czy slabe, ja mowie ze bardzo mocne i bolesne i ze to koniec :( i mowi ze zostawia mi ta wizyte na 18.12 i bede gadac z nia i lekarzem, wezma prawdopodobnie krew na jakies badania i prawdopodobnie rowniez przeniosa mnie do kliniki Early Pregnancy bo oni zajmuja sie szczegolowo poronieniami, zobaczymy co z tego wyjdzie....

Witam nowe kolezanki ;)
Ja mam dol totalny, za kazdym razem gorzej to przezywam :( Ale chociaz polozna do mnie oddzwonila i pytala czy mocne to krwawienie czy slabe, ja mowie ze bardzo mocne i bolesne i ze to koniec :( i mowi ze zostawia mi ta wizyte na 18.12 i bede gadac z nia i lekarzem, wezma prawdopodobnie krew na jakies badania i prawdopodobnie rowniez przeniosa mnie do kliniki Early Pregnancy bo oni zajmuja sie szczegolowo poronieniami, zobaczymy co z tego wyjdzie....
Badałas kiedyś testy na trombofilię?
Można to zrobić przez internet zamówić. Może Ty masz mutacje jakaś bo właśnie przy nich dziewczyny tak mają...

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe kolezanki ;)
To dobra wiadomość . Moze teraz konkretnie sie Toba zajmą . Domyślam sie jak cieżko choć jak rano przeczytałam Twój wpis to pierwsze co przyszło mi na myśl , ze moze to po prostu bardzo intensywna @ .
Trzymam kciuki abyś mogła dzis zasnąć spokojnie :***

Witam nowe kolezanki ;)

Monia, życzę Ci z całego serduszka żeby Ci ktoś tam w końcu pomógł, żadne to pocieszenie ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Wezmą się za Ciebie i za rok będziesz tulić małe różowe, pachnące niemowlę [emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Do góry