Jotka_
Fanka BB :)
Eh . . I sie zdolkowalam jakos.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja np od czerwca włącznie kiedy to cykl mi sie wydluzyl o 8 dni (możliwe że wtedy coś się zadzialo i to stracilam) co miesiąc miałam brązowe plamienia na 1-3 dni przed @. A poprzednie cykle miałaś bez większych odchyleñ? Mi się wszystko w zasadzie popieprzylo od zabiegu w styczniu, wczesniej mialam @ co 29 dni a po zabiegu regularnosc poszla się kochac.No wlasnie ja nigdy nie miałam i tu takie figle :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja np od czerwca włącznie kiedy to cykl mi sie wydluzyl o 8 dni (możliwe że wtedy coś się zadzialo i to stracilam) co miesiąc miałam brązowe plamienia na 1-3 dni przed @. A poprzednie cykle miałaś bez większych odchyleñ? Mi się wszystko w zasadzie popieprzylo od zabiegu w styczniu, wczesniej mialam @ co 29 dni a po zabiegu regularnosc poszla się kochac.
No od mojej szwagierki ale tak jak by moj bo co pochwile u mnieO też buldożek
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi też robi się przykro jak któraś z dziewczyn znowu @ wredną dostaje. Życie jest niesprawiedliwe, bo w ciążę zachodzą te ktore nie chcą albo te, którym potem dziecko się odbiera, jakies alkoholiczki czy narkomanki, a osoby które tego dziwcka pragną mają problem z zajściem.A no tak czyram o tych niepowodzeniach dziewczyn i jakos mi przykro, że zycie takie niesprawiedliwe
SlicznyMoja psinka