reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dokładnie :) tak to człowiek sie nie obejrzał i juz znów okres a teraz :/ No nic mam nadzieje ze sie nie rozkręci @ ....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie jeszcze pierwsza połowa cyklu jakoś leci. Gorzej jest po owu. Ciągnie się okropnie ;)

A za Ciebie trzymam kciuki, zeby @ się nie rozkręciła ;)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cisza tu dziś więc trochę podoluje
Hej laseczki. Ja oszaleje z tymi testami ovu. One chyba nie działają. W PT pokazywało lekko różowa druga kreskę. Wieczorem już jej nie było. W sobotę rano znowu była a w sobotę wieczorem już nie. Dzisiaj rano nie było _ jedynie ta kontrolną. To 11 dc ale czemu raz pokazuje a raz nie.. jaka masakra z tym. No oszaleje . Możliwe że one są jakieś nie dobre ?

Jeżeli rano robisz test z pierszego moczu to źle, jeżeli wieczorem nie zachowujesz 2-godzinnego postu od picia, to też źle. Jeżeli nie popełniasz tych błędów to testy są złe. :happy: Najlepiej robić test raz dziennie o stałej porze ale nie rano i nie napić się za dużo na ostatnie godziny przed testowaniem.

Cisza tu dziś więc trochę podoluje

Jeżeli rano robisz test z pierszego moczu to źle, jeżeli wieczorem nie zachowujesz 2-godzinnego postu od picia, to też źle. Jeżeli nie popełniasz tych błędów to testy są złe. :happy: Najlepiej robić test raz dziennie o stałej porze ale nie rano i nie napić się za dużo na ostatnie godziny przed testowaniem.

Nie wiem, ja mimo ze nie przestrzegam tych zasad nie mam takich problemów z testami ale być może zależy od organizmu :)

Wróciłam z Listów do M 3. Powiem Wam, że trochę kiepskie to było. Pierwsze dwie części były duuużo lepsze. Ta już taka trochę naciągana, chaotyczna. Ale nie żałuję w sumie, że poszłam. Nie nastawiałam się, że to będzie nie wiadomo jakie dzieło sztuki. Także ani nie polecam, ani też nie odradzam.

Jeszcze mam do Was pytanie: czy robiłyście przed staraniami badania, w stylu toksoplazmozy, cytomegalii, różyczki itp. Widziałam w laboratoriach takie pakiety dla kobiet planujących ciążę. Bo w sumie ja nic takiego nie robiłam... Jedynie TSH, wizyta u gina, cytologia, piersi, zbadałam sobie znamiona no i biorę kwas foliowy...
Ja miałam tak jak @Jotka_Szczotka dopiero w ciąży robione, oczywiście na samym jej początku jak tylko została potwierdzona przez ginekologa

reklama
Jakoś mi się dzisiaj sentymentalnie zrobiło i oglądam sobie (uwaga!) dr.quinn [emoji23][emoji23][emoji23] ale na pocieszenie wam powiem, ze dr.quinn tez miała problemy z zajściem i już schizowala ale na koniec się udało! [emoji38][emoji16]

Do góry