reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny wiecie co w tym wszystkim jest najsmieszniejsze? Że sobie po jednym chorobowym strasznie dlugo popracowalam hehe. To oczywiste ze przy mojej pracy od razu zwolnienie lekarskie. Za duze ryzyko. Tylko mojej rodzinnej nie dorwe juz dzisiaj, dopiero jutro.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
A nie możesz iść do innego lekarza? Ja też mam przypisanego lekarza ale chodzę do tego do którego akurat jest możliwość :)

reklama
A nie możesz iść do innego lekarza? Ja też mam przypisanego lekarza ale chodzę do tego do którego akurat jest możliwość :)
Wystawi mi zwolnienie wsteczne o jeden dzień jakby co. Nawet do 2ch czy 3ch dni wstecz maksymalnie moze lekarz zwolnienie wystawić. A wole isc do mojej bo ona to mi wystawi zwolnienie bez problemu, mój M byl u innej lekary w.przychodni kiedyś i bolal go kregoslup i ta inna lekara zwolnienia mu nie chciala dać w ogóle. Tak ze wole do tej do ktorej mam zaufanie :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

I bardzo dobrze :) Jak masz ciężkie warunki w pracy to nie ma co ryzykować :) Ale ekstra :-D
W skrocie. Praca fizyczna polegajaca glownie na chodzeniu- raz wlaczylam na caly dzien krokomierz i wyszlo prawie 30 km. Też na pakowaniu zamowien czasami jestem (dziewczyny widzace mnie w grupie na fb wiedza gdzie pracujw bo ta informacja jest publiczna hehe) ale czesto ciezkie kartony musze dzwignac, schylanie, podnoszenie do gory kartonow czy pojedynczych ciuchów, no za duze ryzyko po prostu

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry