reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Sarat widać kreski :D
Sarat ale są! ! To się liczy ! Czekam na wyniki bety ! Te emocje [emoji3]
Alexandra jak ty urodzisz to kto będzie nam robił taką piękną tabelkę ty nie będziesz miała czasu :) oh pamiętam ten cudowny okres oczekiwania na pierwsze dziecko. Taki magiczny czas [emoji173]

Queen_b ny chyba jakieś siostry objawowe;) bo ja już w staniku nie mogę wytrzymać tak warjują!

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha
Liczę na to że do tego czasu wszystkie z wątku zaciaza i nie będzie czego aktualizować ;)

m3sxyx8dzur8ghzn.png

U mnie to ból jest jednostajny. Ale prawa najbardziej. Dzis moj M chciał sie do nich dobrać ale powiedziałam mu ze jak spróbuje dotknąć to mu ręce urwę. Chyba zrozumiał [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji23] [emoji23] chłopy nie rozumieją naszego bólu. Mój mi zawsze wmawia że będzie delikatny i że tylko troszkę przecież [emoji1]
Queen, ty jesteś faworytka, takie objawy że hoho! [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

[emoji23] [emoji23] chłopy nie rozumieją naszego bólu. Mój mi zawsze wmawia że będzie delikatny i że tylko troszkę przecież [emoji1]
Queen, ty jesteś faworytka, takie objawy że hoho! [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

No niestety nie rozumieją. Juz kiedys swojemu mówiłam ze tak bym chciała zeby przez miesiąc był kobieta. Zobaczył jak człowiek walczy z bólem miesiączkowym, owulacyjnym, łyknie tabletek mierzenie temp, irytujący maz, ochota na słodycze i PMs. Wtedy możemy pogadać inaczej to niech nie próbuje mnie oceniać :p

Ja wiem powiem tak - z tylu głowy mam cos przeczucie ze sie teraz udało. Ale z drugiej strony tej racjonalnej - wiem ze cykl był słabo obstawiony. A moj organizm po prostu wariuje po clo [emoji30][emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry