reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej. U mnie 28dc/30. beta ujemna, progesteron wrocil do normy ( w fazie lut.). Ja prolaktyne badalam tylko raz (po poronieniu). Byla w normie. Ale pewnie w zlym czasie ja robilam. W krotym dc sie bada zeby wiedziec czy nie jest przyczyna poronien ?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

A jakieś objawy? Z mojego testowania chyba nici bo brzuch mnie boli jak na okres a to chyba nie realne w ciąży?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Objawy jak na @. Bolące piersi,brzuch mnie pobolewa już kilka dni z tym że jak boli to takie dziwne uczucie mam w środku. A tak to normalnie się czuję,mam wrażenie że sutki chwilami mnie pieka. Ale dla mnie to żaden objaw.

Hej. U mnie 28dc/30. beta ujemna, progesteron wrocil do normy ( w fazie lut.). Ja prolaktyne badalam tylko raz (po poronieniu). Byla w normie. Ale pewnie w zlym czasie ja robilam. W krotym dc sie bada zeby wiedziec czy nie jest przyczyna poronien ?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Dżoł prolaktyna wzrasta w ciąży ,
Gdy jest podwyżonna utrudnia w zajściu w ciążę ,zaburza cykl.Skoro robiłaś po poronieniu i wynik był dobry to nie było powodem straty.
Nagle wraz z poronieniem nie zrobiła by się mniejsza
Piszą że w 3-5dniu cyklu

Ostatnia edycja:
reklama
Dżoł robiłaś badaniania ?
Progesteron ,fsh ,,chlamydia , tsh,przeciała antykardlipinowe IgG i IgM?,listeroza,cytomegalia,toxoplazmoza
a mąż badanie nasienia?
Istone w poronieniach są badania genetyczne kariotypy obydwojga

Do góry