no ja wiem, ale przeciez jesli to alkoholik to jest gozny i jednak agresywnyZ tego co kojarzę to koleżanka do tego czasu będzie na swoim ale puki co szarpać się z nim w ciąży to też nie za ciekawie. Uciekaj do teściów!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja wiem, ale przeciez jesli to alkoholik to jest gozny i jednak agresywnyZ tego co kojarzę to koleżanka do tego czasu będzie na swoim ale puki co szarpać się z nim w ciąży to też nie za ciekawie. Uciekaj do teściów!
idz jak najdalej!!!uciekam uciekam, nie wime co mu odwalilo, psychopata pieprzony a moja siostra ma to gdzies wiec spadam stad.
Jak najszybciej .. Pewnie tyle stresow i nerwow cie to kosztuje (uciekam uciekam, nie wime co mu odwalilo, psychopata pieprzony a moja siostra ma to gdzies wiec spadam stad.
kiedy testujesz?Jak najszybciej .. Pewnie tyle stresow i nerwow cie to kosztuje (
I dzieki dziewczyny za odpowiedz
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
to gdzie sie w koncu wyprowadzasz?nie mam sily powiem Wam....jeszcze jak pojde do tesciow a oni nic nie wiedzą o ciazy jeszcze...bo rozgadaja po calej rodzinie a ja na l4.... porazka PO RAŻ KA -.-
Pon i wtorek 26/27 dc[emoji14]albo tylko we wtorekkiedy testujesz?
A badalas progesteron ? Bo ja nawrt nue eiem czy mam niski czy nie. Sa tego jakies objawy?No mi lekarz powiedział ze mam przyjść w 11 12 najpóźniej 13dc. Z tym ze on przyjmuje tylko we wtorki i środy, i akurat teraz we wtorek wypadnie 8dc,zapisałam się pójdę zobaczę co powie. Może już da mi leki na ten niski progesteron.