reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

dziewczyny jaki przyjmujecie kwas foliowy 0,4 mg?
bo mi w aptece facet dał na poczatku 15 mg
i wczoraj poszłam wymienić to mówi mi ze nie ma czegostakiego jak0,4 mg i dał mi 5 mg.

reklama
bedzie, tego moge byc pewna, wiem, ze bedzie pomagac :) wczoraj moja bratanice bawil i nie chcial oddac rodzicom hehe, ma podejscie do dzieci, one bardzo ciagna do niego :)
Taki facet to skarb [emoji175] mój lubi dzieci ale np kiedyś udalo mi sie w koncu uspać moją jeszcze wtedy malutką chrześniaczke to nagle nabierał zainteresowania i zacząl łaskotać po stopkach itp myslalam ze go zabije :D teraz na szczęście stał sie bardzo opiekuńczy i juz nie jest takim dzieciakiem co budzi spiące dziecko :D widać ze bardzo chce być juz tatusiem[emoji14]nawet ostatnio jak bylismy u mojej cioci tej z 4letnim synkiem i 15miesiecznymi blizniaczkami a zblizala sie pora spania takze obie zaczęły płakac,byly marudne a ja sie zapytalam K czy dalej uważa ze fajnie miec blizniaki to powiedział ze TAK :D takze mam nadzieje ze tez oszaleje na punkcie swojej dzidzi jak twój ukochany :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien doberek!
Ktos dzisiaj testowal??
na tapecie mamy:
2016-08-18 Spark
2016-08-19 Madziara84
2016-08-23 Majka_km6 - czy ja dobrze widze w suwaczku że dzisiaj zaczelaś nowy cykl?
2016-08-23 Pegas
2016-08-26 CzarnaPerła
2016-08-28 Victoria30 - wracaj do nas!! Ja też wariuje z objawami, testowaniami, lubie pytac wszystkich wkoło o objawy i nie zamierzam sie zmieniac!!!!!!!! :)

Taki facet to skarb [emoji175] mój lubi dzieci ale np kiedyś udalo mi sie w koncu uspać moją jeszcze wtedy malutką chrześniaczke to nagle nabierał zainteresowania i zacząl łaskotać po stopkach itp myslalam ze go zabije :D teraz na szczęście stał sie bardzo opiekuńczy i juz nie jest takim dzieciakiem co budzi spiące dziecko :D widać ze bardzo chce być juz tatusiem[emoji14]nawet ostatnio jak bylismy u mojej cioci tej z 4letnim synkiem i 15miesiecznymi blizniaczkami a zblizala sie pora spania takze obie zaczęły płakac,byly marudne a ja sie zapytalam K czy dalej uważa ze fajnie miec blizniaki to powiedział ze TAK :D takze mam nadzieje ze tez oszaleje na punkcie swojej dzidzi jak twój ukochany :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
przychodzi tak wiek w zycu faceta, ze pragnie byc ojcem i bedzie do teg dazyc, moj bardzo nalegal na dziecko i nie odpuszczal ;)

Hej dziewczyny. Na innym wąteku koleżanka zamieściła ciekawy artykuł. Naukowcy przeanalizowali pary do kilku pokoleń wstecz. Tylko w Lini męskiej. Dziedziczenie genów w Lini męskiej dziadek-ojciec-syn itd. Żeby sprawdzić jakiej płci rodzą się dzieci w danej lini. I z przykrością muszę stwierdzić, że u mnie to się zgadza. W lini mojego męża od pokoleń dziewczynki to prawdziwa rzadkość. Na wagę złota. A ja liczyłam, że może do trzech razy sztuka i będzie córeczka mamusi ;). Chyba pora ten schemat przełamać [emoji5].
To mnie podlamalas i mnie po lini męskiej same chlopy, tylko jedna dziewczyna. Więc chyba szansę marne[emoji22]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry