reklama
Taki facet to skarb [emoji175] mój lubi dzieci ale np kiedyś udalo mi sie w koncu uspać moją jeszcze wtedy malutką chrześniaczke to nagle nabierał zainteresowania i zacząl łaskotać po stopkach itp myslalam ze go zabije teraz na szczęście stał sie bardzo opiekuńczy i juz nie jest takim dzieciakiem co budzi spiące dziecko widać ze bardzo chce być juz tatusiem[emoji14]nawet ostatnio jak bylismy u mojej cioci tej z 4letnim synkiem i 15miesiecznymi blizniaczkami a zblizala sie pora spania takze obie zaczęły płakac,byly marudne a ja sie zapytalam K czy dalej uważa ze fajnie miec blizniaki to powiedział ze TAK takze mam nadzieje ze tez oszaleje na punkcie swojej dzidzi jak twój ukochanybedzie, tego moge byc pewna, wiem, ze bedzie pomagac wczoraj moja bratanice bawil i nie chcial oddac rodzicom hehe, ma podejscie do dzieci, one bardzo ciagna do niego
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
oluska88
Fanka BB :)
To super, bo nie kazdy facet sie wczuwa w ciążę. Mój wcale nie przeżywał dopiero jak się dziecko urodziło to się roztopil[emoji5]oszalal na punkcie malego i gada caly czas, ze byle do grudnia brzuch mam wycalowany i wyglaskany
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam 0.4mg kwas foiowy.dziewczyny jaki przyjmujecie kwas foliowy 0,4 mg?
bo mi w aptece facet dał na poczatku 15 mg
i wczoraj poszłam wymienić to mówi mi ze nie ma czegostakiego jak0,4 mg i dał mi 5 mg.
dziewczyny jaki przyjmujecie kwas foliowy 0,4 mg?
i wczoraj poszłam wymienić to mówi mi ze nie ma czegostakiego jak0,4 mg i dał mi 5 mg.
Jest kwas 0,4 jest 0,8 jest 5 i 15mg, zalezy jaki Ci lekarz zlecił. Ja biorę 15mg i ten metylowany z Femibion Natal.
bertha
Dzien doberek!
Ktos dzisiaj testowal??
na tapecie mamy:
2016-08-18 Spark
2016-08-19 Madziara84
2016-08-23 Majka_km6 - czy ja dobrze widze w suwaczku że dzisiaj zaczelaś nowy cykl?
2016-08-23 Pegas
2016-08-26 CzarnaPerła
2016-08-28 Victoria30 - wracaj do nas!! Ja też wariuje z objawami, testowaniami, lubie pytac wszystkich wkoło o objawy i nie zamierzam sie zmieniac!!!!!!!!
Ktos dzisiaj testowal??
na tapecie mamy:
2016-08-18 Spark
2016-08-19 Madziara84
2016-08-23 Majka_km6 - czy ja dobrze widze w suwaczku że dzisiaj zaczelaś nowy cykl?
2016-08-23 Pegas
2016-08-26 CzarnaPerła
2016-08-28 Victoria30 - wracaj do nas!! Ja też wariuje z objawami, testowaniami, lubie pytac wszystkich wkoło o objawy i nie zamierzam sie zmieniac!!!!!!!!
przychodzi tak wiek w zycu faceta, ze pragnie byc ojcem i bedzie do teg dazyc, moj bardzo nalegal na dziecko i nie odpuszczalTaki facet to skarb [emoji175] mój lubi dzieci ale np kiedyś udalo mi sie w koncu uspać moją jeszcze wtedy malutką chrześniaczke to nagle nabierał zainteresowania i zacząl łaskotać po stopkach itp myslalam ze go zabije teraz na szczęście stał sie bardzo opiekuńczy i juz nie jest takim dzieciakiem co budzi spiące dziecko widać ze bardzo chce być juz tatusiem[emoji14]nawet ostatnio jak bylismy u mojej cioci tej z 4letnim synkiem i 15miesiecznymi blizniaczkami a zblizala sie pora spania takze obie zaczęły płakac,byly marudne a ja sie zapytalam K czy dalej uważa ze fajnie miec blizniaki to powiedział ze TAK takze mam nadzieje ze tez oszaleje na punkcie swojej dzidzi jak twój ukochany
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
oluska88
To mnie podlamalas i mnie po lini męskiej same chlopy, tylko jedna dziewczyna. Więc chyba szansę marne[emoji22]Hej dziewczyny. Na innym wąteku koleżanka zamieściła ciekawy artykuł. Naukowcy przeanalizowali pary do kilku pokoleń wstecz. Tylko w Lini męskiej. Dziedziczenie genów w Lini męskiej dziadek-ojciec-syn itd. Żeby sprawdzić jakiej płci rodzą się dzieci w danej lini. I z przykrością muszę stwierdzić, że u mnie to się zgadza. W lini mojego męża od pokoleń dziewczynki to prawdziwa rzadkość. Na wagę złota. A ja liczyłam, że może do trzech razy sztuka i będzie córeczka mamusi . Chyba pora ten schemat przełamać [emoji5].
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
agnesis
dziewczyny jaki przyjmujecie kwas foliowy 0,4 mg?
Dziwne bo 5 i 15 są na receptę. Było się zapytać czy folik ma.