Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki tylko ja się boję że znowu będzie coś nie tak ... ehhh masakra
No staram się myśleć pozytywnie ale się nakrecam sama denerwuje i w ogóle ehh nerwy mam hihiJa te sie martwie ...my kobiety juz tak mamy ...ale Malami mysl pozytywnie i wszystko bedzie dobrze
mozna to ak okreslic... Mi gorzej krew sie kojarzy ale ani bolu ani krwi nie chcialabym doswiadczycMnie też i takie jakby pieczenie? Nie wiem jak to określić ale nie lubię tego bo bol mi się źle kojarzy :-(
pierwszy cykl po poronieniu. Okres dostalam 44 dni po zabiegugratuluje zafasolkowanym
sałatkowa w którym cyklu zaczęłam starania po poronieniu?
ja jeszcze nie dostałam okresu od poronienia ale działaliśmy mało bo mało ale zawsze
dziś 26 dc
nareszcie, nareszcie, nareszcieZaktualizowana tabelka - nowy cykl oluski i salatka przechodzi do tabelki zielonej!
Kto chce zaktualizowac/uzupelnic dane, zapraszam. Ja tymczasem wybieram sie do gina sprawdzic czy pecherzyk był i pekł, czy moze jeszcze rośnie...:
Zobacz załącznik 768277
poroniłam w 5 tyg 4dniu a Ty?pierwszy cykl po poronieniu. Okres dostalam 44 dni po zabiegu
w ktorym tygodniu poronilas? Pewnie pisalas ale nie pamietam. Jesli nie chcesz nie musisz odpowiadac
Ja mialam troszke lepiej bo to bylo puste jajo. W 11 tyg mialam zabieg...Wydaje mi sie ze po poronieniu trzeba po prostu cierpliwie czekac...poroniłam w 5 tyg 4dniu a Ty?
dziś 26 dc jeszcze nie dostałam okresu po poronieniu.