reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
gratuluje zafasolkowanym

sałatkowa w którym cyklu zaczęłam starania po poronieniu?
ja jeszcze nie dostałam okresu od poronienia ale działaliśmy mało bo mało ale zawsze
dziś 26 dc
pierwszy cykl po poronieniu. Okres dostalam 44 dni po zabiegu
w ktorym tygodniu poronilas? Pewnie pisalas ale nie pamietam. Jesli nie chcesz nie musisz odpowiadac

Zaktualizowana tabelka - nowy cykl oluski i salatka przechodzi do tabelki zielonej! :)
Kto chce zaktualizowac/uzupelnic dane, zapraszam. Ja tymczasem wybieram sie do gina sprawdzic czy pecherzyk był i pekł, czy moze jeszcze rośnie...:

Zobacz załącznik 768277
nareszcie, nareszcie, nareszcie:)
Lidka, 25 lat, 1 cykl staran, drugie dzieciatko:)

Ja do lekarza zapisze sie na sam koniec sierpnia, na wizyte pewnie bede czekala ok dwa tyg wiec za ok trzy tyg zobacze juz swoje Malenstwo. Pewnie bedzie juz serduszko bo to bedzie juz 8 tydz

reklama
Ja też jeszcze nie dostałam miesiączki. 5 września idę na kontrolę.
A i tak zaraz mnie normalnie coś trafi, bo znowu mam plamienia.

Do góry