reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Witajcie kochane, ja się pochorowalam, gorączka, ból gardła :-(
Kami gratulacje!!!!!! Ale die ucieszyłam jak zobaczyłam cie w kolumnie udało się :-)
Kami gratulacje!!!!!! Ale die ucieszyłam jak zobaczyłam cie w kolumnie udało się :-)
monii88
Fanka BB :)
a ja po tygodniu wolnego jutro do pracy,ale się niechce-poprostu się rozleniwiłam heh,jutro powinna się pokazac @ najpóźniej 20 ehh te czekanie mnie wykończy
Lilolo
Majdaczek
Ja o na końcówkę października niby 29 ale narazie dokładnej daty nie wpisuj. Po wizycie u gina za dwa tygodnie dam znać.
Jeszcze raz bardzo wam dziękuję za wsparcie i miłe słowa.
I proszę trzymajcie jutro kciuki bo powtarzam betę. To będzie mój 26dc.
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
Ja o na końcówkę października niby 29 ale narazie dokładnej daty nie wpisuj. Po wizycie u gina za dwa tygodnie dam znać.
Jeszcze raz bardzo wam dziękuję za wsparcie i miłe słowa.
I proszę trzymajcie jutro kciuki bo powtarzam betę. To będzie mój 26dc.
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
monii88
ZNALAZŁAM NA NECIE TAKI ŻEL CO O TYM SĄDZICIE???
Conceive plus gel. Żel (lubrykant) dopochwowy wspomagający poczęcie, dla wszystkich par, które starają się o dziecko.
Żel jest przyjazny dla plemników. Wspomaga ich ruchliwość, szybkość dotarcia do jajeczka oraz wydłuża czas życia. Dzięki temu łatwiej jest zajść w ciąże.
Żel Conceive plus jest stosowany z sukcesem przez kobiety na całym świecie, które pragną zwiększyć swoje szanse na poczęcie.
Conceive Plus jest tylko żel, który zawiera jony wapnia i magnezu. Te jony są obecne we wszystkich płynach ciała i są istotne dla żywotności komórek.
Conceive Plus jest produkowany według opatentowanej metody do tworzenia określonego środowiska pH optymalnego do przeżycia plemników i migracji.
Conceive Plus został zaprojektowany tak, aby zmaksymalizować ilość płynu koniecznego do zapłodnienia i stworzyć przyjazne środowisko do plemników, a co za tym idzie zwiększyć prawdopodobieństwo poczęcia.
Dlaczego warto korzystać tylko Conceive Plus, jeśli chcesz zajść w ciążę?
- Specjalnie zaprojektowane do pary starają się o dziecko
- Zwiększa szansę na zapłodnienie
- Pomaga rozwiązać problem niepłodności
- Zwiększa żywotność plemników i ruchliwość
- Żel ma zrównoważony PH, który jest bardzo przyjazny dla plemników.
- Tylko tez żel zawiera jony wapnia i magnezu. Jony te są obecne we wszystkich płynach ciała i są istotne dla żywotności plemników oraz udanego procesu zapłodnienia.
- Klinicznie przetestowane i zalecane przez lekarzy na całym świecie.
- Certyfikat CE i bezpieczny produkt. Rejestracja w Ministerstwie Zdrowia
Conceive plus gel. Żel (lubrykant) dopochwowy wspomagający poczęcie, dla wszystkich par, które starają się o dziecko.
Żel jest przyjazny dla plemników. Wspomaga ich ruchliwość, szybkość dotarcia do jajeczka oraz wydłuża czas życia. Dzięki temu łatwiej jest zajść w ciąże.
Żel Conceive plus jest stosowany z sukcesem przez kobiety na całym świecie, które pragną zwiększyć swoje szanse na poczęcie.
Conceive Plus jest tylko żel, który zawiera jony wapnia i magnezu. Te jony są obecne we wszystkich płynach ciała i są istotne dla żywotności komórek.
Conceive Plus jest produkowany według opatentowanej metody do tworzenia określonego środowiska pH optymalnego do przeżycia plemników i migracji.
Conceive Plus został zaprojektowany tak, aby zmaksymalizować ilość płynu koniecznego do zapłodnienia i stworzyć przyjazne środowisko do plemników, a co za tym idzie zwiększyć prawdopodobieństwo poczęcia.
Dlaczego warto korzystać tylko Conceive Plus, jeśli chcesz zajść w ciążę?
- Specjalnie zaprojektowane do pary starają się o dziecko
- Zwiększa szansę na zapłodnienie
- Pomaga rozwiązać problem niepłodności
- Zwiększa żywotność plemników i ruchliwość
- Żel ma zrównoważony PH, który jest bardzo przyjazny dla plemników.
- Tylko tez żel zawiera jony wapnia i magnezu. Jony te są obecne we wszystkich płynach ciała i są istotne dla żywotności plemników oraz udanego procesu zapłodnienia.
- Klinicznie przetestowane i zalecane przez lekarzy na całym świecie.
- Certyfikat CE i bezpieczny produkt. Rejestracja w Ministerstwie Zdrowia
reklama