reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Asch mnie w cyklu zajścia piersi bolało cały miesiąc i też już czytałam o prolaktynie a to jednak było maleństwo wiec trzymam kciuki

reklama
Już 8 czuy 9 stycznia tu marudzilam ze mnie bolą, myślałam ze to zakwasy po treningu hehe ale nie minęło mi to i trzyma do dziś a byl to dopiero 16dc

Heh pytanie o samopoczucie to teraz temat ciezki do określenia hen psychicznie super dawno nie czułam się tak spokojna o dziwo bo mam skłonności do nerwic i depresji a w tej chwili absolutnie jestem oaza spokoju, niestety ciągle wymiotuje, mdłości mam w zasadzie cale dnie, jak tylko mogę leże i odpoczywam, zaparcia i bol piersi ale do tego już nawet przywyklam i w domu sciagam stanik i tyle a w najbliższych dniach wybieram się po wiekszy i wygodniejszy, mam mały problem z fryzjerem bo zazwyczaj spedzam tam ok 3godzin a w tej chwili wiem ze nie wysiedze wiec odrost już chyba z 5cm i nie mam siły nic z tym zrobić heh

Lux sama powtarzasz, ze jeżeli @ nie ma, jest nadzieja. Ja trzymam mocno za Ciebie. Wpisałam kami na listopad i nie wiem czy dobrze, bo nie odpisała mi?

reklama
Hej hej kobietki:-)
Kamilove ogromne gratulacje!!! Ale się cieszę!!! Niesamowite!!! Tylko tak jak napisała Lady - wyrzuć czarnowidztwo, zdrowiej szybciutko i ciesz się rosnącą fasolką!!

U nas też dzisiaj kończą się ferie. Od jutra wracamy do stałego rytmu. Trochę mi już tego brakowało:-)

Do góry