reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Ja raczej dolacze do listopadowych mamus (o ile w ogole) o ciężko byliby się wbic za te 3-4tygodnie w wątek październikowy. Ale do tego jeszcze długa droga
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
Ostatnia edycja:
Lilolo
Dobrej nocy i dziękuję za kciuki
[emoji8]
[emoji8]
martaha123
Witajcie!
Trudno Was doczytać po weekendowej przerwie...
Kamilove Super wieści! Gratuluję i trzymam kciuki &&&& Spokojnych kolejnych miesięcy ciąży
U mnie staranka pełną parą, jajniki bolą od piątku, więc coś tam się dzieje No zobaczymy co z tego wyjdzie....
Miłego dnia wszystkim
Trudno Was doczytać po weekendowej przerwie...
Kamilove Super wieści! Gratuluję i trzymam kciuki &&&& Spokojnych kolejnych miesięcy ciąży
U mnie staranka pełną parą, jajniki bolą od piątku, więc coś tam się dzieje No zobaczymy co z tego wyjdzie....
Miłego dnia wszystkim
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Dzień dobry
Anulka jak tam synek ?
U nas tygodniowa przerwa w szkole takze chłopcy w domu ,oby pogoda dopisała to beda spędzać czas na świeżym powietrzu a nie siedziec w domu .
Trzymam kciuki za testujace ,u mnie 7dc takze niedlugo zaczniemy staranka ,miłego dnia
Anulka jak tam synek ?
U nas tygodniowa przerwa w szkole takze chłopcy w domu ,oby pogoda dopisała to beda spędzać czas na świeżym powietrzu a nie siedziec w domu .
Trzymam kciuki za testujace ,u mnie 7dc takze niedlugo zaczniemy staranka ,miłego dnia
reklama