reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Kamilove gratulacje!
Jeśli chodzi o Conceive to używałam go w jednym cyklu ale bez skutku. Kosztował ok 80 zł i tez stoi w szafce bo mąż nie chce go używać ze względu na bardzo słabe doznania.

reklama
Ja raczej dolacze do listopadowych mamus (o ile w ogole) o ciężko byliby się wbic za te 3-4tygodnie w wątek październikowy. Ale do tego jeszcze długa droga :)

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Witajcie!
Trudno Was doczytać po weekendowej przerwie...
Kamilove Super wieści! Gratuluję i trzymam kciuki &&&& Spokojnych kolejnych miesięcy ciąży :)
U mnie staranka pełną parą, jajniki bolą od piątku, więc coś tam się dzieje :) No zobaczymy co z tego wyjdzie....
Miłego dnia wszystkim :)

Dzień dobry

Anulka jak tam synek ?

U nas tygodniowa przerwa w szkole takze chłopcy w domu ,oby pogoda dopisała to beda spędzać czas na świeżym powietrzu a nie siedziec w domu .

Trzymam kciuki za testujace ,u mnie 7dc takze niedlugo zaczniemy staranka ,miłego dnia

Hej laski! My w mieście jesteśmy :) stary teraz u fryzjera siedzi. Potem do domku obiad robić. Dziś będzie gulasz z kurczaka z kasza jeczmienna plus buraczki :)

reklama
Kamilove gratulacje!!!
mialas jakieś objawy, przeczucia???
Dzis u mnie 27 dc czasami cos mnie zakuję, ale nie mam pojęcia, nie będe testować jeszce bo owu była ok 16 dc wiec poczekam do 32 dc jeżeli @ nie przyjdzie :)))

Do góry