reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kotek,

Objawów brak. Nie no latam często siku. Tak mnie to wkurza... I mam ciężko piersi. Ale nie bolące. No i to by tyle było :)

Czekam na wynik bety i progesteronu ma być po 11 :)

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Kurcze dziewczyny trochę mnie nie było a tu tyle się dzieje; )
Kamilove wielkie gratulacje! !
Kurcze ale się cieszę; )

No dziewczyny które poznałam na początku wątku zaczynają zachodzić w ciążę. Z jednej strony to dobre wiadomości a z drugiej boje się że zostanę tu sama; )

Moje problemy powróciły więc staramy się na pół gwizdka.

Na dodatek mam okropny problem z chęcią na seks. No wogole jej nie mam...

Edyta dzięki ze pytasz :)
Synuś nawet lepiej już myślałam że antybiotyk pomaga a tu wczoraj dostał znowu temp i strasznie kaszle. Nie ma siły i strasznie się męczy. Na szczęście jutro na kontrolę zobaczymy co powie :)
Edek sama nie zostaniesz jest nas trochę :)

reklama
Mnie zalewa wydzielina w dużych ilościach. Już powinno być sucho. Także pewnie @ się spóźni. Bo miałam pozna owu. No chyba, że się udało :D he he.

Do góry