reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Lux nie bierze nic jedynie witaminę d i k. W tym tygodniu w środę ma kontrole w szpitalu zobaczymy jak i co ale wszystko wskazuje ha to że jest dobrze.

reklama
Lux kochana moze jednak to nie oznaka @ kiedy masz termin?
U mnie w tym miesiacu tez chyba doopa blada bo wydaje mi sie ze problem z prolaktyna bede miala.Do terminu jeszcze calkiem sporo czasu a mnie (.)(.) Bola tak ze jak sciagam stanik to tak do gory nie moge podniesc :(

Witam dziewczyny.

karla21 bardzo mi przykro, tule Cie mocno. Jak będziesz mieć sile, to napisz nowy termin @.

kamilove wielkie gratulacje :tak: Może teraz znowu rusza się II kreseczki? :tak: Wpisze Cie na listę "udało się", tylko nie wiem czy na listopad?

My po spacerku, chłopaki trochę pograli na orliku, na śniegu :-D, a teraz odpoczywamy przed nowym tygodniem. Własnie u nas kończą się ferie. Ten tydzień trochę mamy zawalony, wiec odpoczynek się przyda :-). Milego popołudnia :tak:.

Asch a mnie z kolei w ogole nie bolą piersi, minimalnie tylko od strony pach ciągnie. Termin @ mam na 17 lutego. Kami-no ja liczę, że może akurat :)

reklama
Do góry