reklama
Ewel a to jednak dostała Karla @? Pewnie Wam na kakao pisała. Ja próbowałam to zainstalować, ale nie mogę.
Tak lux dostalam @ (( brzuch boli jak cholera.
kamkaz
Fanka BB :)
Karla21 bardzo mi przykro... Jednak nie załamuj się, bo nowy cykl to nowa nadzieja i tego się trzymajmy;-)
Lux kochana moze jednak to nie oznaka @ kiedy masz termin?
U mnie w tym miesiacu tez chyba doopa blada bo wydaje mi sie ze problem z prolaktyna bede miala.Do terminu jeszcze calkiem sporo czasu a mnie (.)(.) Bola tak ze jak sciagam stanik to tak do gory nie moge podniesc
U mnie w tym miesiacu tez chyba doopa blada bo wydaje mi sie ze problem z prolaktyna bede miala.Do terminu jeszcze calkiem sporo czasu a mnie (.)(.) Bola tak ze jak sciagam stanik to tak do gory nie moge podniesc
Lilolo
Lux
Kciuki nadal za ciebie zaciskam. Nie ma @ jest nadzieja
Asch,
I za ciebie tez kciukasy wielkie
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
Kciuki nadal za ciebie zaciskam. Nie ma @ jest nadzieja
Asch,
I za ciebie tez kciukasy wielkie
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
majdaczek14
Witam dziewczyny.
karla21 bardzo mi przykro, tule Cie mocno. Jak będziesz mieć sile, to napisz nowy termin @.
kamilove wielkie gratulacje Może teraz znowu rusza się II kreseczki? Wpisze Cie na listę "udało się", tylko nie wiem czy na listopad?
My po spacerku, chłopaki trochę pograli na orliku, na śniegu , a teraz odpoczywamy przed nowym tygodniem. Własnie u nas kończą się ferie. Ten tydzień trochę mamy zawalony, wiec odpoczynek się przyda :-). Milego popołudnia .
karla21 bardzo mi przykro, tule Cie mocno. Jak będziesz mieć sile, to napisz nowy termin @.
kamilove wielkie gratulacje Może teraz znowu rusza się II kreseczki? Wpisze Cie na listę "udało się", tylko nie wiem czy na listopad?
My po spacerku, chłopaki trochę pograli na orliku, na śniegu , a teraz odpoczywamy przed nowym tygodniem. Własnie u nas kończą się ferie. Ten tydzień trochę mamy zawalony, wiec odpoczynek się przyda :-). Milego popołudnia .
reklama