i maz rozumiem idzie z Toba? no my mamy 5 miesiecy skonczonych, dzis mu nie daje, jutro tez nie, dam w poniedzialek,zrobie mu przerwe, bo bedziemy na wyjazdach i nie bedzie mu jak dac i odgrzac dzis zaliczyl cyca nad jeziorkiem na spacerku na lawce cycocholik, wszedzie by pilTo boli jak cholera Ząbki jak takie małe piły Mój to jeszcze przy karmieniu lubi pocierać rączką o mój drugi sutek.. jak ja tego uczucia nie cierpię, a on tak lubi go miętosić xd
Ach, Wy już wprowadzacie nowe smaczki. Niby do 6 miesiąca tylko sama pierś, ale u nas też tak zaczęłam pod namową pediatry i w sumie trochę zalowalam, bo moglam dopiero od 5 miesiąca zacząć. Od marchewki mieliśmy problemy z kupką.
Przyzwyczai się Potem będzie chętniej jadł. U nas czasem nie do końca otwiera buzię, woli tak jakby pić z tej łyżeczki.
Czekam na info od taty kolegi, który jest bardziej zorientowany w tej miescinie na temat mieszkan na wynajem. Sam powiedzial, ze jak nigdy teraz jakas cisza się zrobiła. Jak na złość, kurde.
reklama
adiika
Fanka BB :)
Pójdzie, nie widzę innego wyjścia. Będzie kłapał, że to głupi pomysł, może się przekona, że to będzie dobra decyzja jak sami trochę pomieszkamy.
W ogóle wczoraj wróciliśmy po 22, a teściowa już bramę zamknęła. Trochę się czuję jeszcze jak dziecko które oni wzięli sobie w opiekę :/ Głupie uczucie,jakbym nigdy nie mogła dorosnąć.
Ja też tak dawalam. Raz trochę, potem przerwa. No cyc to fajna sprawa, ale w takich sytuacjach bym się właśnie krepowala.. Jak gdzieś do miasta jedziemy, to karmię w aucie Podziw dla Ciebie
W ogóle wczoraj wróciliśmy po 22, a teściowa już bramę zamknęła. Trochę się czuję jeszcze jak dziecko które oni wzięli sobie w opiekę :/ Głupie uczucie,jakbym nigdy nie mogła dorosnąć.
Ja też tak dawalam. Raz trochę, potem przerwa. No cyc to fajna sprawa, ale w takich sytuacjach bym się właśnie krepowala.. Jak gdzieś do miasta jedziemy, to karmię w aucie Podziw dla Ciebie
No ja karmie w restauracjach tez reakcje ludzi rozne niestety, nie daj sie tesciowej, niech spada na drzewoPójdzie, nie widzę innego wyjścia. Będzie kłapał, że to głupi pomysł, może się przekona, że to będzie dobra decyzja jak sami trochę pomieszkamy.
hej no pol roku, nie wiem kiedy to zlecialo, po chrznach ok, dobrze, ze juz po u Eweliny ok, Wiktorek rosnie, Kasia odpuscila starania z tego co wiem, Magda odeszla z forumHej Luxi co tam u Was? Jak chrzciny? Udały się? Synek zdrowy? Zaraz skończy 6 miesięcy :O Mój roczek.. Kiedy to zlecialo..
Co tam u reszty dziewczyn? Może wiesz? Tu już chyba żadna nie zagląda
adiika
Jak nocki? Teściowa już odpuscila na dobre?
Ja mam nerwy już na skrawku.. moja miesza już za bardzo. Moja mama też potrafi mnie wkurzyc, ale jej to jeszcze coś dogadam
Nie znaleźliśmy żadnego mieszkania, żeby się wyprowadzić :/ Więc ogólnie lipa... Ale do pracy wracam w poniedziałek i guzik mnie obchodzi, co sobie będą o tym myśleć, bo nic tesciom nie wspominałam, no i małego będę ze sobą zabierala..
Czas ucieka niesamowicie. Zaraz będziemy myśleć o kolejnym potomku
Ja mam nerwy już na skrawku.. moja miesza już za bardzo. Moja mama też potrafi mnie wkurzyc, ale jej to jeszcze coś dogadam
Nie znaleźliśmy żadnego mieszkania, żeby się wyprowadzić :/ Więc ogólnie lipa... Ale do pracy wracam w poniedziałek i guzik mnie obchodzi, co sobie będą o tym myśleć, bo nic tesciom nie wspominałam, no i małego będę ze sobą zabierala..
tesciowa roznie, wtraca sie, ale my tam ostro z nia, zawsze musi wszystko wiedziec lepiej....a Twoja co odwala? i gdzie bedziecie mieszkac?Jak nocki? Teściowa już odpuscila na dobre?
Cassiah
Adi ja zagladam Nie wiarygodne ze to juz zaraz rok a Luxi pol roku Ale sie juz dlugo znamy Pozdrawiam Was dziewczynki z goracej Chorwacji :*Hej Luxi co tam u Was? Jak chrzciny? Udały się? Synek zdrowy? Zaraz skończy 6 miesięcy :O Mój roczek.. Kiedy to zlecialo..
Co tam u reszty dziewczyn? Może wiesz? Tu już chyba żadna nie zagląda
--------------------------------
starania od: styczeń 2015
niepłodność idiopatyczna
no u nas dzis mlody konczy pol rokuAdi ja zagladam Nie wiarygodne ze to juz zaraz rok a Luxi pol roku Ale sie juz dlugo znamy Pozdrawiam Was dziewczynki z goracej Chorwacji :*
--------------------------------
starania od: styczeń 2015
niepłodność idiopatyczna
reklama