reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux o kurczę a myślałam, że u ciebie już były, bo mama dzieci na urlopie była. A teraz co? Będziesz miała więcej pracy?

Witajcie kochane, ja się pochorowalam, gorączka, ból gardła :-(
Kami gratulacje!!!!!! Ale die ucieszyłam jak zobaczyłam cie w kolumnie udało się :-)

a ja po tygodniu wolnego jutro do pracy,ale się niechce-poprostu się rozleniwiłam heh,jutro powinna się pokazac @ najpóźniej 20 ehh te czekanie mnie wykończy:dry:

Majdaczek

Ja o na końcówkę października niby 29 ale narazie dokładnej daty nie wpisuj. Po wizycie u gina za dwa tygodnie dam znać.

Jeszcze raz bardzo wam dziękuję za wsparcie i miłe słowa.

I proszę trzymajcie jutro kciuki bo powtarzam betę. To będzie mój 26dc.

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

ZNALAZŁAM NA NECIE TAKI ŻEL CO O TYM SĄDZICIE???

Conceive plus gel.
Żel (lubrykant) dopochwowy wspomagający poczęcie, dla wszystkich par, które starają się o dziecko.
Żel jest przyjazny dla plemników. Wspomaga ich ruchliwość, szybkość dotarcia do jajeczka oraz wydłuża czas życia. Dzięki temu łatwiej jest zajść w ciąże.
Żel Conceive plus jest stosowany z sukcesem przez kobiety na całym świecie, które pragną zwiększyć swoje szanse na poczęcie.
Conceive Plus jest tylko żel, który zawiera jony wapnia i magnezu. Te jony są obecne we wszystkich płynach ciała i są istotne dla żywotności komórek.
Conceive Plus jest produkowany według opatentowanej metody do tworzenia określonego środowiska pH optymalnego do przeżycia plemników i migracji.
Conceive Plus został zaprojektowany tak, aby zmaksymalizować ilość płynu koniecznego do zapłodnienia i stworzyć przyjazne środowisko do plemników, a co za tym idzie zwiększyć prawdopodobieństwo poczęcia.

Dlaczego warto korzystać tylko Conceive Plus, jeśli chcesz zajść w ciążę?
- Specjalnie zaprojektowane do pary starają się o dziecko
- Zwiększa szansę na zapłodnienie
- Pomaga rozwiązać problem niepłodności
- Zwiększa żywotność plemników i ruchliwość
- Żel ma zrównoważony PH, który jest bardzo przyjazny dla plemników.
- Tylko tez żel zawiera jony wapnia i magnezu. Jony te są obecne we wszystkich płynach ciała i są istotne dla żywotności plemników oraz udanego procesu zapłodnienia.
- Klinicznie przetestowane i zalecane przez lekarzy na całym świecie.
- Certyfikat CE i bezpieczny produkt. Rejestracja w Ministerstwie Zdrowia

reklama
Kami &&&& beda;-) a mialas obawy ze dlugo bedzie musieli sie starac;-)

Moni88 no opis fajny ale jak rzeczywiscie jest? Szukalas opini na necie?

Julka zdrowka!!!!

Do góry