reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Cześć :)

Ja też będę musiała się w testy owu zaopatrzyć, ale to dopiero jak 6 cs minie. Narazie ustaliłam z Ł, że wszystko na spontanie bez stresu. Jak się nie uda to wtedy wprowadzimy, leki, testy, monitoring itd.

Karla,

Zrób sikańca. Na pewno jesteś w nerwach, a to Ci nie służy :(
Przez takie coś można naprawdę zwariować. Lepiej wiedzieć na czym się stoi. Ja myślę, że pozytywnie się zaskoczysz :)

Anulka,

Szkoda, że się nie udało. Następny cykl będzie wasz :)

Pkati,

Oby @ nie przyszła &&&

A ja mądra wczoraj luteiny zapomniałam wziąść :confused: dziś wziełam już tabletkę. Wieczorem jeszcze jedną wezmę. Ale wątpie by nam się udało :(
Brzuch mocno boli. Jedynie co mnie zastanawia to swędzące sutki. Ostatnio tak miałam w ciąży z Jagodą. Z Kropeczkami i Okruszkiem piersi mnie bardzo bolały. A z Myszką własnie swędziały :|

Lecę na mini zakupy. Potem zajrzę ;)

Pa!

reklama
Witam się i ja :)

karla kciuki zaciśnięte ;)

lady ładna beta :) kciuki dalej trzymam, żeby dobrze się wszystko potoczyło

Nie mogę się już doczekać kolejnych II kresek... testujcie! :p

Jak Was tak czytam to sama mam objawy :-p hahaha ale ale... wiecie co? :D Wczoraj mnie tak brzuch pobolewał jak za dawnych lat na owu, więc może coś tam już się zaczyna mi przestawiać :) Na wszelki wypadek wzięłam w obroty małża ;-)

A tak, czytałam twój wpis, edyta :)!
Ja nie liczę od plamienia okresu, bo ja mam za każdym razem plamienia na dwa dni przed @. I głowa mnie wtedy tak masakrycznie boli. Myślenie ból mi sprawia :/

L kupił termometr kilka dni temu i niechcący się okazało, że jest owulacyjny, więc jak nie uda nam się teraz, to zaczynam mierzyć :)

Ps. a mnie się już 3 dzień z rzędu jajecznicy chce, więc idę szybki prysznic ogarnąć i do sklepu :)

Ostatnia edycja:
kamilove udanych zakupow

siasia bo to wszystkim udzielaja sie objawy,to nasza podswiadomosc tak dziala haha

zakocona zachcianki masz :-p

Ostatnia edycja:
Lady gratulacje! Nie bylo mnie kilka dni i taka niespodzianka:D super!
Dziewczyny poprosze czesciej:) i wyslalam jeszcze wiecej mamusiowych fluidow :D
Ja juz sie nie moge doczekac nastepnych staranek i ciąży:p

hej dziewczyny ale naprodukowałyście, mnie coś od wczoraj brzuch pobolewa :baffled: nie wiem co grane z temp wczoraj ponad 38 dzisiaj ponad 37 u was też tak skacze ?? Dywan chyba dzisiaj skończę ale łapki bolą masakrycznie :-D

Lux powodzenia oby się nie okazało że zbieraczem jest heh
Lady Super gratuluje kochana :*
Karla Pkati&&&&&&&&&&&&&&
Anulka a może rzeczywiście zrób sobie testa jeszcze a nuż
ewel powodzenia na wizycie
Edyta podrzuć z 2 bułeczki bo u mnie leje i nie ma jak wyjść hih

Loli oczywiscie ze podziele sie bulkami :-) u nas rano padal snieg z deszczem ale juz przestalo
pozniej pochwal sie dywanikiem ;-)

reklama
Witam:)
Lady Jeszcze raz gratuluję!
Anulka Może później miałaś obu i nie wszytsko jeszcze stracone, mi testy nie wychodziły czasem w dniu @ , a za kilka dni tak... wynik nie wskazuje na to że na pewno nie jesteś w ciąży , a ni na to zże w nioej jesteś, może być jeszcze różnie. Pólki co to trzymam &&&&&&&&&&&&&&
Lux wygląda na to że jesteś kolejną kandydatką do kresek :) &&&&&&&
Ja nigdy nie monitorowałam owu, ale też nie miałam z nią żadnych problemów, raczej jak w zegarku...
Czekam na @ i nie mogę się doczekać (teoretycznie powinna nadejść w sobotę ale bywają poślizgi o 1 -2 dni wcześniej)
A póki co wytrwale ćwiczę z Chodakowską codziennie :) Msam nadzieję coś zrzucić przed kolejnym "tyciem" ;)

Do góry