reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dzien dobry wszystkim!

Pkati - nadal staraczka
- test negatywny
- temp nadal 37 plamienia ustapily--- zobaczymy co przyniesie dZien, miłego dnia wam zycze ;D

Dzien dobry wszystkim!

Pkati - nadal staraczka
- test negatywny
- temp nadal 37 plamienia ustapily--- zobaczymy co przyniesie dZien, miłego dnia wam zycze ;D

Trzymam kciuki.

Ja wlasnie wstalam ale jestem nieprzytomna. Nie mam sily kompletnie. Masakra :(

Napilam sie wody i zgaga... wrrr... masakra... moj organizm chyba mi plata figle

Ostatnia edycja:
pkati a moze owu ci sie przesunela a plamienia to implantacja ?

anulka a ty juz po terminie @ jestes ? jesli tak to ile dni ?

karla twoj organizlm szaleje tak jak moj ,dzisiaj mnie piersi bola bardziej jak wczoraj ,z tymi objawami mozna oszalec haha

ewel trzymam &&&&&& za wizyte

yes co tam u ciebie ,tak malo piszesz ...

ja juz bylam w sklepie ,zrobilam male zakupy ,swieze buleczki wzielam bo pieczywka juz nie mialam bo jak maly wstanie to od razu krzyczy bula haha

Witam się z rana.

zuzka31 witaj i powodzenia. Podaj termin najbliższej spodziewanej @, Twój wiek (lata skończone) i napisz, który cykl się staracie.

Lady Agnes wielkie gratulacje, piękna beta. Tak właśnie jak Ci pisałam i inne dziewczyny, ze musisz mieć niski progesteron. Na pewno będzie dobrze. Jak możesz to podaj mniej więcej, w którym miesiącu będziesz rodzic, to wpisze na listę.

anulka
przykro mi. Tule Cie mocno. Oby @ szybko przyszła, żebyś mogla szybko zacząć starania.

ewel trzymam kciuki za wizytę.
U nas znowu słonko zaczyna świecić, ale fajnie :tak:
A Ja dalej bez pracy, chyba zacznę strajkować i pojadę na Warszawę tak jak górnicy. Jak oni mogą, to Ja tez mogę :angry: Mam już dość...:no:

reklama
Hej, ja tylko na chwilę :) znów od trzeciej na nogach. Zrobiłam kluski z kapusta, kończę myć naczynia i idę zobaczyć do tego dziadka. No ciekawa jestem. Odezwę się później, buziaki :) ps objawy nie ustępują, tylko się nasiliły :)

Do góry