reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
animka witaj bo my chyba sie nie znamy

martaha jesli nie masz problemow z owu i tych podobnych to pewnie szybko zajdziesz w ciaze ,czego ci zycze :tak:

zastanawiam sie co zrobic na obiad ,mam ochote na zupke z tym ze mam tez schabowe wiec chyba kotlety zrobie ,szybko sie robi wiec sie nie narobie a chlopaki beda zadowoleni bo miesko bedzie :-) a wy co dzis gotujecie ?

Wróciłam z zakupów, doprawiłam rybę i zrobiłam surówkę z kiszonej kapusty :)

Zaraz Mysza wstanie to zje bułę, wypije herbatkę i pójdziemy na spacerek bo u nas pogoda marzenie :tak::tak:

Ja dziś na obiad mam rybę, ziemniaczki i surówkę z kiszonej kapuchy :) jutro będzie to samo więc z głowy.

Ja tez mam obiadek od wczoraj, wiec dzisiaj mam trochę luzu :tak:
Moja drukarka zwariowała, próbuje wydrukować wszystkie dokumenty potrzebne do ubiegania się o prace, a ta drukuje jakby się jej nie chciało. Nigdy tak nie robiła? Nawet drukarka jest przeciwko mnie ;-)

Cześć :)

Ja też będę musiała się w testy owu zaopatrzyć, ale to dopiero jak 6 cs minie. Narazie ustaliłam z Ł, że wszystko na spontanie bez stresu. Jak się nie uda to wtedy wprowadzimy, leki, testy, monitoring itd.

Karla,

Zrób sikańca. Na pewno jesteś w nerwach, a to Ci nie służy :(
Przez takie coś można naprawdę zwariować. Lepiej wiedzieć na czym się stoi. Ja myślę, że pozytywnie się zaskoczysz :)

Anulka,

Szkoda, że się nie udało. Następny cykl będzie wasz :)

Pkati,

Oby @ nie przyszła &&&

A ja mądra wczoraj luteiny zapomniałam wziąść :confused: dziś wziełam już tabletkę. Wieczorem jeszcze jedną wezmę. Ale wątpie by nam się udało :(
Brzuch mocno boli. Jedynie co mnie zastanawia to swędzące sutki. Ostatnio tak miałam w ciąży z Jagodą. Z Kropeczkami i Okruszkiem piersi mnie bardzo bolały. A z Myszką własnie swędziały :|

Lecę na mini zakupy. Potem zajrzę ;)

Pa!
Jutro od rana robie. A co wyjdzie zobaczymy jesli negatywnu to ide do gina moze wywola @ zeby jak najszybciej sie znow zaczac starac.

Witam się i ja :)

karla kciuki zaciśnięte ;)

lady ładna beta :) kciuki dalej trzymam, żeby dobrze się wszystko potoczyło

Nie mogę się już doczekać kolejnych II kresek... testujcie! :p

Jak Was tak czytam to sama mam objawy :-p hahaha ale ale... wiecie co? :D Wczoraj mnie tak brzuch pobolewał jak za dawnych lat na owu, więc może coś tam już się zaczyna mi przestawiać :) Na wszelki wypadek wzięłam w obroty małża ;-)
Dziekuje:)

reklama
Do góry