reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

uwielbiam surowke z kiszonej kapusty mniam a do rybki jest najlepsza :-)

majdaczek ja juz wyrzucilam ze 3 drukarki bo cos zawsze bylo nie tak ale teraz wiem co ...trzeba chociaz raz na dwa tyg cos wydrukowac bo inaczej cos sie przestawia ,odkad tak robie nie mam problemow ;-)

kamilove no widzisz u ciebie implantacja nastepuje hihi i jak tu sie nie nakrecac ? no sie po prostu nie da :rofl:

mnie chwilami pobolewa brzuch jak na @ ale ten bol odchodzi od janikow takze chyba u mnie nici z tego ,do tego cycki bola

reklama
edyta dziękuje za info odnośnie drukarki. Będę musiała tak robić, choć ostatnio dużo drukuje, wszystko to dokumenty do pracy, a i tak nic z tego nie wychodzi i pewnie nie wyjdzie :no:

kamilove to nie fajnie. Nie lobię takich sytuacji. Zawsze jak coś zamawiam przez internet, to się napalam i chce to mieć jak najszybciej :-D

pkati a masz na myśli pisząc czy to nie robótka LoliPoli, te słodkie dzieciaczki, czy te piękne czapeczki? :-D

Ostatnia edycja:
Kamilove moze nie maja na stanie i tez czekaj na dostawę i dopiero tobie wyślą... ;( jantak miałam z umywalka ale czekałam 4 tyg poinformowano mnie po 10 dniach ;)

kamilove to nie fajnie. Nie lobię takich sytuacji. Zawsze jak coś zamawiam przez internet, to się napalam i chce to mieć jak najszybciej :-D

pkati a masz na myśli pisząc czy to nie robótka LoliPoli, te słodkie dzieciaczki, czy te piękne czapeczki? :-D

Moze byc to i to hehe:) czapeczki sa super jak zobaczyłam zdj to o LoliPoli pomyślałam ze pewnie by takie zrobiła rach...ciach...;)

reklama
Ja też ;);) a tym bardziej, że kase im wpłaciłam. Nie boję się, że przepadnie bo to sieć sklepów ogólnopolska ale mogli wstawić info że brak towaru na magazynie i towar dopiero pod koniec stycznia w sprzedaży. Ja tu jutro dostawy miałam wypatrywać , a tu zonk :o

Najlepsze jest to, że jeżeli rezygnuję to zwrot kasy nastąpi też dopiero w ciągu dwóch tygodni :blink:

Trudno muszę się uzbroić w cierpliwość, ale ciężko gdy PMS w pełni :D

Do góry