reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

uwielbiam surowke z kiszonej kapusty mniam a do rybki jest najlepsza :-)

majdaczek ja juz wyrzucilam ze 3 drukarki bo cos zawsze bylo nie tak ale teraz wiem co ...trzeba chociaz raz na dwa tyg cos wydrukowac bo inaczej cos sie przestawia ,odkad tak robie nie mam problemow ;-)

kamilove no widzisz u ciebie implantacja nastepuje hihi i jak tu sie nie nakrecac ? no sie po prostu nie da :rofl:

mnie chwilami pobolewa brzuch jak na @ ale ten bol odchodzi od janikow takze chyba u mnie nici z tego ,do tego cycki bola

reklama
edyta dziękuje za info odnośnie drukarki. Będę musiała tak robić, choć ostatnio dużo drukuje, wszystko to dokumenty do pracy, a i tak nic z tego nie wychodzi i pewnie nie wyjdzie :no:

kamilove to nie fajnie. Nie lobię takich sytuacji. Zawsze jak coś zamawiam przez internet, to się napalam i chce to mieć jak najszybciej :-D

pkati a masz na myśli pisząc czy to nie robótka LoliPoli, te słodkie dzieciaczki, czy te piękne czapeczki? :-D

Ostatnia edycja:
Kamilove moze nie maja na stanie i tez czekaj na dostawę i dopiero tobie wyślą... ;( jantak miałam z umywalka ale czekałam 4 tyg poinformowano mnie po 10 dniach ;)

kamilove to nie fajnie. Nie lobię takich sytuacji. Zawsze jak coś zamawiam przez internet, to się napalam i chce to mieć jak najszybciej :-D

pkati a masz na myśli pisząc czy to nie robótka LoliPoli, te słodkie dzieciaczki, czy te piękne czapeczki? :-D

Moze byc to i to hehe:) czapeczki sa super jak zobaczyłam zdj to o LoliPoli pomyślałam ze pewnie by takie zrobiła rach...ciach...;)

reklama
Ja też ;);) a tym bardziej, że kase im wpłaciłam. Nie boję się, że przepadnie bo to sieć sklepów ogólnopolska ale mogli wstawić info że brak towaru na magazynie i towar dopiero pod koniec stycznia w sprzedaży. Ja tu jutro dostawy miałam wypatrywać , a tu zonk :o

Najlepsze jest to, że jeżeli rezygnuję to zwrot kasy nastąpi też dopiero w ciągu dwóch tygodni :blink:

Trudno muszę się uzbroić w cierpliwość, ale ciężko gdy PMS w pełni :D

Do góry