reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Cześć :)

Ja też będę musiała się w testy owu zaopatrzyć, ale to dopiero jak 6 cs minie. Narazie ustaliłam z Ł, że wszystko na spontanie bez stresu. Jak się nie uda to wtedy wprowadzimy, leki, testy, monitoring itd.

Karla,

Zrób sikańca. Na pewno jesteś w nerwach, a to Ci nie służy :(
Przez takie coś można naprawdę zwariować. Lepiej wiedzieć na czym się stoi. Ja myślę, że pozytywnie się zaskoczysz :)

Anulka,

Szkoda, że się nie udało. Następny cykl będzie wasz :)

Pkati,

Oby @ nie przyszła &&&

A ja mądra wczoraj luteiny zapomniałam wziąść :confused: dziś wziełam już tabletkę. Wieczorem jeszcze jedną wezmę. Ale wątpie by nam się udało :(
Brzuch mocno boli. Jedynie co mnie zastanawia to swędzące sutki. Ostatnio tak miałam w ciąży z Jagodą. Z Kropeczkami i Okruszkiem piersi mnie bardzo bolały. A z Myszką własnie swędziały :|

Lecę na mini zakupy. Potem zajrzę ;)

Pa!

reklama
Witam się i ja :)

karla kciuki zaciśnięte ;)

lady ładna beta :) kciuki dalej trzymam, żeby dobrze się wszystko potoczyło

Nie mogę się już doczekać kolejnych II kresek... testujcie! :p

Jak Was tak czytam to sama mam objawy :-p hahaha ale ale... wiecie co? :D Wczoraj mnie tak brzuch pobolewał jak za dawnych lat na owu, więc może coś tam już się zaczyna mi przestawiać :) Na wszelki wypadek wzięłam w obroty małża ;-)

A tak, czytałam twój wpis, edyta :)!
Ja nie liczę od plamienia okresu, bo ja mam za każdym razem plamienia na dwa dni przed @. I głowa mnie wtedy tak masakrycznie boli. Myślenie ból mi sprawia :/

L kupił termometr kilka dni temu i niechcący się okazało, że jest owulacyjny, więc jak nie uda nam się teraz, to zaczynam mierzyć :)

Ps. a mnie się już 3 dzień z rzędu jajecznicy chce, więc idę szybki prysznic ogarnąć i do sklepu :)

Ostatnia edycja:
kamilove udanych zakupow

siasia bo to wszystkim udzielaja sie objawy,to nasza podswiadomosc tak dziala haha

zakocona zachcianki masz :-p

Ostatnia edycja:
Lady gratulacje! Nie bylo mnie kilka dni i taka niespodzianka:D super!
Dziewczyny poprosze czesciej:) i wyslalam jeszcze wiecej mamusiowych fluidow :D
Ja juz sie nie moge doczekac nastepnych staranek i ciąży:p

hej dziewczyny ale naprodukowałyście, mnie coś od wczoraj brzuch pobolewa :baffled: nie wiem co grane z temp wczoraj ponad 38 dzisiaj ponad 37 u was też tak skacze ?? Dywan chyba dzisiaj skończę ale łapki bolą masakrycznie :-D

Lux powodzenia oby się nie okazało że zbieraczem jest heh
Lady Super gratuluje kochana :*
Karla Pkati&&&&&&&&&&&&&&
Anulka a może rzeczywiście zrób sobie testa jeszcze a nuż
ewel powodzenia na wizycie
Edyta podrzuć z 2 bułeczki bo u mnie leje i nie ma jak wyjść hih

Loli oczywiscie ze podziele sie bulkami :-) u nas rano padal snieg z deszczem ale juz przestalo
pozniej pochwal sie dywanikiem ;-)

reklama
Witam:)
Lady Jeszcze raz gratuluję!
Anulka Może później miałaś obu i nie wszytsko jeszcze stracone, mi testy nie wychodziły czasem w dniu @ , a za kilka dni tak... wynik nie wskazuje na to że na pewno nie jesteś w ciąży , a ni na to zże w nioej jesteś, może być jeszcze różnie. Pólki co to trzymam &&&&&&&&&&&&&&
Lux wygląda na to że jesteś kolejną kandydatką do kresek :) &&&&&&&
Ja nigdy nie monitorowałam owu, ale też nie miałam z nią żadnych problemów, raczej jak w zegarku...
Czekam na @ i nie mogę się doczekać (teoretycznie powinna nadejść w sobotę ale bywają poślizgi o 1 -2 dni wcześniej)
A póki co wytrwale ćwiczę z Chodakowską codziennie :) Msam nadzieję coś zrzucić przed kolejnym "tyciem" ;)

Do góry