reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

majdaczku z ta praca to wszedzie tak ciezko ,jak sie nie ma znajomosci to ciezko sie gdzies wkrecic :zawstydzona/y:

wczoraj dzwonili do meza ze dla malego znalezli miejsce w szkole ,mamy czekac na list i pojade na spotkanie z dyrektorem wtedy bede wiedziala od kiedy niunio zacznie chodzic ,tylko troche jestem zla bo nie znalezli miejsca w szkole tam gdzie starszaki chodzili i bede musiala go dowozic no ale coz takie zycie ,nie mozna miec wszystkiego ;-)

reklama
Lady, gratulacje! Piękna beta!

anulka, przykro mi :( Trzymam kciuki, żeby w następnym cyklu się udało!

karla, testuj, bo się doczekać nie możemy wyniku ;) :p Trzymam kciuki za 2 krechy!

pkati, trzymam kciuki za kolejny cykl w takim razie !!

--
Do mnie wczoraj z allegro przyszła paczka z testami owu i ciążowymi. Przygotowana jestem na kolejne cykle :p (Choć oczywiście mam nadzieję cichą, że nie będą potrzebne....)

Miłego dnia!

Lux coraz bardziej jestem przekonana ze i tobie sie udalo :-)

karla ja tez czekam na twoj tescik :tak:

zakocona zazdroszcze tych tescikow ,jak w tym miesiacu nic nie wyjdzie to chyba tez sie zaopatrze w tesciki :-D

pkati a moze owu ci sie przesunela a plamienia to implantacja ?

anulka a ty juz po terminie @ jestes ? jesli tak to ile dni ?

karla twoj organizlm szaleje tak jak moj ,dzisiaj mnie piersi bola bardziej jak wczoraj ,z tymi objawami mozna oszalec haha

ewel trzymam &&&&&& za wizyte

yes co tam u ciebie ,tak malo piszesz ...

ja juz bylam w sklepie ,zrobilam male zakupy ,swieze buleczki wzielam bo pieczywka juz nie mialam bo jak maly wstanie to od razu krzyczy bula haha
No mnie cos piersi wlasnie nie bola :/

Lady, gratulacje! Piękna beta!

anulka, przykro mi :( Trzymam kciuki, żeby w następnym cyklu się udało!

karla, testuj, bo się doczekać nie możemy wyniku ;) :p Trzymam kciuki za 2 krechy!

pkati, trzymam kciuki za kolejny cykl w takim razie !!

--
Do mnie wczoraj z allegro przyszła paczka z testami owu i ciążowymi. Przygotowana jestem na kolejne cykle :p (Choć oczywiście mam nadzieję cichą, że nie będą potrzebne....)

Miłego dnia!
Boje sie. Strasznie sie bojeee:( ze okaze sie ze cos nie tak z okresem a w ciazy nie jestem :( mam przeczucia ze przez hsg ktore mialam robione albo zanikla mi miesiaczka albo cos. :( mam jakis wewnetrxny strach.

karla moze piersi cie nie bola ale chociazby zmeczenie ,zgaga itp ;-) co do testu wiem ze sie boisz rozczarowac, czy dzisiaj czy jutro bedziesz musiala zatestowac w koncu musisz sie dowiedziec co tam sie u ciebie dzieje ,my ci kibicujemy :tak:;-)

zakocona zazdroszcze tych tescikow ,jak w tym miesiacu nic nie wyjdzie to chyba tez sie zaopatrze w tesciki :-D
ja od pierwszego cyklu z testami owu, a co mi tam :p Jak nie wyjdzie teraz, to myślę również o mierzeniu temp :)

Która mi może powiedzieć, od którego dnia cyklu zaczyna się ją mierzyć? 1d miesiączki?

anulka, a to w takim razie trzymam trzymam jeszcze kciuki!

karla, jesteśmy tu z tobą. Odwagi kochana!

Wiem, ze się powtarzam, ale jak pisze ten post, to zawsze, któraś się odzywa i podaje brakujące dane do listy, wiec napisze jeszcze raz :tak:
Brakuje mi kilka informacji do uzupełnienia listy. Bardzo proszę o podanie Waszego wieku (lata skończone) i ile cykli się staracie. U niektórych nie mam nowych terminów spodziewanej.
A wiec brakuje:

bluecaat
luska22
Mrówkaa
Laciakowa88
ONA1227
zuzka31

Milka
podaj swój wiek (lata skończone), bo tego mi u Ciebie brakuje. Dzieki.

smykałka
podaj termin najbliższej @, swój wiek (lata skończone) oraz napisz, który to Wasz cykl starań. Dziękuje.

reklama
karla moze piersi cie nie bola ale chociazby zmeczenie ,zgaga itp ;-) co do testu wiem ze sie boisz rozczarowac, czy dzisiaj czy jutro bedziesz musiala zatestowac w koncu musisz sie dowiedziec co tam sie u ciebie dzieje ,my ci kibicujemy :tak:;-)
Ehhh... podejrzewam ze jutro zrobie test od rana. :(

ja od pierwszego cyklu z testami owu, a co mi tam :p Jak nie wyjdzie teraz, to myślę również o mierzeniu temp :)

Która mi może powiedzieć, od którego dnia cyklu zaczyna się ją mierzyć? 1d miesiączki?

anulka, a to w takim razie trzymam trzymam jeszcze kciuki!

karla, jesteśmy tu z tobą. Odwagi kochana!
Dziekuje

Do góry