reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dzien dobry wszystkim!

Pkati - nadal staraczka
- test negatywny
- temp nadal 37 plamienia ustapily--- zobaczymy co przyniesie dZien, miłego dnia wam zycze ;D

Dzien dobry wszystkim!

Pkati - nadal staraczka
- test negatywny
- temp nadal 37 plamienia ustapily--- zobaczymy co przyniesie dZien, miłego dnia wam zycze ;D

Trzymam kciuki.

Ja wlasnie wstalam ale jestem nieprzytomna. Nie mam sily kompletnie. Masakra :(

Napilam sie wody i zgaga... wrrr... masakra... moj organizm chyba mi plata figle

Ostatnia edycja:
pkati a moze owu ci sie przesunela a plamienia to implantacja ?

anulka a ty juz po terminie @ jestes ? jesli tak to ile dni ?

karla twoj organizlm szaleje tak jak moj ,dzisiaj mnie piersi bola bardziej jak wczoraj ,z tymi objawami mozna oszalec haha

ewel trzymam &&&&&& za wizyte

yes co tam u ciebie ,tak malo piszesz ...

ja juz bylam w sklepie ,zrobilam male zakupy ,swieze buleczki wzielam bo pieczywka juz nie mialam bo jak maly wstanie to od razu krzyczy bula haha

Witam się z rana.

zuzka31 witaj i powodzenia. Podaj termin najbliższej spodziewanej @, Twój wiek (lata skończone) i napisz, który cykl się staracie.

Lady Agnes wielkie gratulacje, piękna beta. Tak właśnie jak Ci pisałam i inne dziewczyny, ze musisz mieć niski progesteron. Na pewno będzie dobrze. Jak możesz to podaj mniej więcej, w którym miesiącu będziesz rodzic, to wpisze na listę.

anulka
przykro mi. Tule Cie mocno. Oby @ szybko przyszła, żebyś mogla szybko zacząć starania.

ewel trzymam kciuki za wizytę.
U nas znowu słonko zaczyna świecić, ale fajnie :tak:
A Ja dalej bez pracy, chyba zacznę strajkować i pojadę na Warszawę tak jak górnicy. Jak oni mogą, to Ja tez mogę :angry: Mam już dość...:no:

reklama
Hej, ja tylko na chwilę :) znów od trzeciej na nogach. Zrobiłam kluski z kapusta, kończę myć naczynia i idę zobaczyć do tego dziadka. No ciekawa jestem. Odezwę się później, buziaki :) ps objawy nie ustępują, tylko się nasiliły :)

Do góry