reklama
maran-atha
Fanka BB :)
Ewela w polowie fazy lutealnej czyli 7 dzien po owulacji
maran-atha
Ewela dupek na podniesienie progesteronu jest potrzebny
Lady Agnes
Narazie to w czwartek znowu beta i dopiero dzwonię do gin.Lady Agnes i co dalej? Kiedy wizyta?
Jutro też zadzwonię powiedzieć jej jaki jest wynik bety bo dała mi recepty na dupka, ale najpierw kazała zadzownić.
Anulka, trzymam kciuki&&& Mam przeczucie, że będzie dobrze i pochwalisz się nam jutro :-)Lady Agnes beta super! Ja czekam jutro rano będę miała swój wynik ciekaee co mi tam wyjdzie. Plamienie mam od razu jak coś porobie, podnióse. ..
Na te plamienia bo powiedziałam jej że może być mały progesteron bo mam niską temp i pokazałam jej mój wykres. Powiedziałam że jutro będą wyniki a ona na to, że dupka da na w razie czego, jak wyjdzie że niski to mam brać na podtrzymanie ciąży.Lady Agnes a ten dupek w jakim celu Ci dala ? Na podstawie pewnie tych plamien się domyślam? Nie miałaś ich poprzednim razem? A czujesz się podobnie Jak wtedy? Objawy te same?
Poprzednim razem nie plamiłam i miałam wszystkie objawy ciąży - teraz nie mam żadnych. Nawet piersi mięciutkie i malutkie
Ewel trzymam kciuki za twoje usg jutro - oby wszystko było ok i będziesz mogłą zacząć staranka :-)
Ostatnia edycja:
Hehehekarla ja bym już nie wytrzymała i testowała
Ja tez juz bym chciala ale przez te miesiace zrobilam juz tyle testow ze troche sie boje kolejnego rozczarowaniaSkaba1, 1985natalia2, jak sie okaze ze to @ to juz wogole mi sie zmienił cykl jak teraz liczylam 36 dni i tez od 1 dnia krwawienia ( nie plamienia) to teraz 38 i wyżej... ;( nawet nie wiadomo kiedy test robic. Jestem ciekawa kiedy miałam ta owulacje tak naprawde bo zaczynam juz wątpić w moje wyliczenia... Raz miałam od owulacji 9 dni fazy lutealnej i @ to był monitorowana przez lekarza owu... Ahh juz sama nie wiem
karla21 ty długo czekasz na test ja bym tak nie wytrzymała...
GRATULACJEE!!! Caly czas trzymalam mocno kciukiHejo Laski!!!
Dzięki wszystkim za kciuki
wynik bety 1019 U/l
niestety progesteron za niski więc chyba stąd plamienia
reklama