reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
dzięki :)
od jutra dupek na początek końska dawka 4 tabl na raz a później 3x1

a to normy z lab (wychodzi mi 5-6 tydzień):
3 tydzień ciąży: 5.8 - 71.2
4 tydzień ciąży: 9.5 - 750
5 tydzień ciąży: 217 - 7138
6 tydzień ciąży: 158 - 31795
7 tydzień ciąży: 3697 - 163563

Ale się cieszę :) dziękuję Wam wszystkim za wsparcie!

lady naprawdę bardzo bardzo się cieszę!! i oczywiście się wzruszyłam:-):-):-) chyba taki mam dzisiaj dzień - pełen wzruszeń:-)

teraz już mogę spokojnie oddalić się do łóżeczka:-) dobrej nocy i miłego dnia!

Lady Agnes ty tez pewnie mialas stresujący dzien ... Odpoczywaj duzooo duzooo i czekamy na 1 zdj usg :) ja tez ide spac wstaje o 5 trzymajcie sie dziewczynki do jutra

pkati to nie koniec stresów teraz powtórka bety w czwartek i sprawdzenie czy dobrze przyrasta... więc wszystko przede mną, ale kroczek w przód zrobiony :)

Ale przede wszystkim chcę Wam podziękować , że zasugerowałyście mi wczoraj, żeby zrobiła progesteron - ewel i anulka to wasza zasługa. Teraz już chyba wiem, na czym stoję.

miłej nocki wszystkim!

Ostatnia edycja:
Lady Agnes beta super! Ja czekam jutro rano będę miała swój wynik ciekaee co mi tam wyjdzie. Plamienie mam od razu jak coś porobie, podnióse. ..

reklama
Ja poproszę o progesteron doktorke bo. Nie miałam nigdy sprawdzonego...jutro idę na usg po 2 cyklu od lyzeczkowania oby było wszystko ok

Do góry