reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Yesenia,
Na pewno tak będzie :tak: jeszcze nie nas pewnie dopadna takie chwile załamania, zwątpienia. Ale ważne byśmy były dla siebie wsparciem, a damy rade i doczekamy się naszych cudów.

A no u mnie dzień testowania faktycznie się zbliża i prawdę mówiąc trochę mi odbija :S np teraz leżę w wannie i myślę nad imionami dla dzidziusia. Córeczka będzie Emma juz jakiś czas temu ustaliliśmy, a synek pewnie Oliwier lub Aleksander :) odbija mi naprawdę :confused::confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Yesenia witaj kochana ciesze się ze troszkę lepiej się czujesz
kamilove hih ja imię mam już od 4 lat wybrane hihi ale tylko dla chłopca bo w niego polujemy :-)

Ehh wydziabałam czapę i zastanawiam się dawać perełki czy nie dawać oto jest pytanie ?:oo::oo:

Yesenia,
Na pewno tak będzie :tak: jeszcze nie nas pewnie dopadna takie chwile załamania, zwątpienia. Ale ważne byśmy były dla siebie wsparciem, a damy rade i doczekamy się naszych cudów.

A no u mnie dzień testowania faktycznie się zbliża i prawdę mówiąc trochę mi odbija :S np teraz leżę w wannie i myślę nad imionami dla dzidziusia. Córeczka będzie Emma juz jakiś czas temu ustaliliśmy, a synek pewnie Oliwie lub Aleksander :) odbija mi naprawdę :confused::confused:

Ja tez juz najchetniej bym imiona wybierala. Ale nawet nie zagaduje w tej spraiwe do D bo on sie potem wkurza ze sie nakrecam :(

Ja się chwaliłam najbliższym znajomym i rodzinie najbliższej, że się starać zaczęliśmy. Wszyscy nas dopinguja i trzymają za nas kciuki :) Ja jestem tak szczęśliwa, że próbujemy, że ciężko by mi było o tym nikomu nie powiedzieć :)

widzę, że ten tydzień będzie obfity w testowanie:-) mocno trzymam kciuki, żebyśmy tylko II oglądały:-) pewnie nie uda mi się od jutra być nas bieżąco, ale kciuki trzymam cały czas za wszystkie testujące:-):-)

musiałam czymś myśli zająć, więc sobie malowanie i meblowanie jednego z pokoi wymyśliłam.. mam nadzieję, że nam się uda:-)od jutra zaczynamy!

Co do imion, to my dalej nie mamy wybranych. Ja chciałam Pawła, on Jana po dziadku. Wyszedł Jan Paweł, ale w końcu soboe to darowalismy, bo nie jesteśmy wierzący, a na pewno takie byłyby skojarzenia. Mnie się Tadek podoba, a jemu Henio. No więc nie ma dla chłopca, a o dziewczynce to już w ogóle nie rozmawialiśmy :p

u mnie jeśli dziewczynka to pewnie będzie Zosia, a co do synia to jeszcze nie wiem.. też mi się Jan podoba, ale mój dziadek to Jan, a nie bardzo po nim chce nadawać.. może Piotruś... zobaczymy jeszcze:-)

reklama
Ja tez juz najchetniej bym imiona wybierala. Ale nawet nie zagaduje w tej spraiwe do D bo on sie potem wkurza ze sie nakrecam :(
Ja swojemu tez.nawet nie wspominam :| ale wam mogę :D
Ja się chwaliłam najbliższym znajomym i rodzinie najbliższej, że się starać zaczęliśmy. Wszyscy nas dopinguja i trzymają za nas kciuki :) Ja jestem tak szczęśliwa, że próbujemy, że ciężko by mi było o tym nikomu nie powiedzieć :)

Najważniejsze, że sami.chcieliście.mówić i wam to odpowiada. :-)

Do góry