reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Milka będę testować ale może dopiero we wtorek? Bo @ ma być w środę a ja głupia dzisiaj zrobiłam test i jedna kreska.
Poza tym nie wiem czy będzie sens. Dzisiaj jakieś plamienie miałam i pełno śluzu ;,(

No wiem jak to jest testowac wczesniej...poki sie nie rozkreci @ jest szansa!

Wy już tak blisko testów. Ja dopiero za ponad tydzień.

Heh a ja to chyba za kilka miesiecy kupie test ;)

hej dziewczyny :)

nadrobiłam, ale nie pamiętam co miałam której odpisać więc tylko tak na bieżąco:
Ja uwielbiam spódniczki i sukienki ale mam brzydkie nogi i dlatego rzadko noszę :(
Dzisiaj zrobiłam sosik z łopatki wieprzowej i do tego kopytka :) mniam :)

Hejka Lady!!!

ależ proszę bardzo bierzcie i jedzcie Zobacz załącznik 663374

oooo :-D kradne kawaleczek
Kami pewnie pójdę , ale tydzień będę miała bardzo ciężki, szykuje się masakra , jutro np. wyrywam zęba :baffled:
wspolczuje, nienawidze dentysty, nie pamietam kiedy bylam ostatnio :p

Skaba taka prosta myszka jeszcze warkoczy brakuje do wiązania no i nie wiem czy perełek nie dać na różowym Zobacz załącznik 663400

AAAAALE BOSKA! ile bym dala zeby potrafic dziergac czy szyc:D

Cześć Wszystkim :) Ledwo, żyję po tym weekendzie. Wczoraj na dobre zaczęła mi się @ do tego miałam 2 dni od rana do wieczora zjazd na studiach bo sobie podyplomówkę wymyśliłam :/ ledwo, żyję a jutro znów do pracy. Wybaczcie ale nie mam szans wypowiedzieć się na tematy, które poruszyłyście przez te dwa dni.

Jak uważacie, jest sens brać kwas foliowy przed zajściem w ciążę czy to tylko wymysł farmaceutów. Za 2 cykle zaczynam starania i jeśli trzeba go brać to bym zaczęła :)

Miłej nocki Wam wszystkim życzę. Buziaczki :*

Na pewno nie zaszkodzi :) ja biore 2 miesiace juz, i nawet przy zawieszonych staraniach nie odstawiam :)

reklama
Witajcie :) Ale naprodukowałyście od piątku... nie ma szans na nadrobienie...
Noelka nadzieja jest , ale tempka chyba spada więc kciuki nadal trzymam, jak nie teraz to w kolejnym cyklu się przydadzą :)
Ja w piątek byłam na wizycie z wynikami. Oczywiście dostaliśmy zielone światełko, ale mam już zacząć brać clexane odf początku cyklu , a z tego co kojarzę to dziewczyny raczej brały go po teście a nie przed....muszę jeszcze dopytać, a może któraś z Was coś wie na ten temat? Do tego po owulce progesteron. Zrobiła też usg i wychodzi na to że u mnie jajejczka jakby na 2 jajniki jednocześnie się robią więc straszyła bliźniakami... co będzie to będzie w rodzinie nie mam więc chyba szanse niewielkie :) Postaram się jutro Was jeszcez co nieco doczytać
Miłej nocki :)

LoliPoli Ty to masz talent :tak: Ja też tak chcę umieć

Noelka :-( Może to tylko plamienie jednodniowe? Niektóre kobiety tak mają w terminie miesiączki i to podobno nic strasznego. Trzymam kciuki dalej, oby jutro temp w górę!

Milka hejka :) widzę u Ciebie wyprzedaże hehe, chyba się trochę rozejrzę ;-)

Martaha ja nie pomogę, niestety nie wiem nic na ten temat bo nic takiego nie brałam. A chciałabyś bliźniaki? Ja to bym mogła mieć, podwójne szczęście można by rzec :rofl2:

Witajcie :) Ale naprodukowałyście od piątku... nie ma szans na nadrobienie...
Noelka nadzieja jest , ale tempka chyba spada więc kciuki nadal trzymam, jak nie teraz to w kolejnym cyklu się przydadzą :)
Ja w piątek byłam na wizycie z wynikami. Oczywiście dostaliśmy zielone światełko, ale mam już zacząć brać clexane odf początku cyklu , a z tego co kojarzę to dziewczyny raczej brały go po teście a nie przed....muszę jeszcze dopytać, a może któraś z Was coś wie na ten temat? Do tego po owulce progesteron. Zrobiła też usg i wychodzi na to że u mnie jajejczka jakby na 2 jajniki jednocześnie się robią więc straszyła bliźniakami... co będzie to będzie w rodzinie nie mam więc chyba szanse niewielkie :) Postaram się jutro Was jeszcez co nieco doczytać
Miłej nocki :)

ja tez bym chciala blizniaki ale zeby byla parka hehe i spokoj :D
LoliPoli Ty to masz talent :tak: Ja też tak chcę umieć

Noelka :-( Może to tylko plamienie jednodniowe? Niektóre kobiety tak mają w terminie miesiączki i to podobno nic strasznego. Trzymam kciuki dalej, oby jutro temp w górę!

Milka hejka :) widzę u Ciebie wyprzedaże hehe, chyba się trochę rozejrzę ;-)

Martaha ja nie pomogę, niestety nie wiem nic na ten temat bo nic takiego nie brałam. A chciałabyś bliźniaki? Ja to bym mogła mieć, podwójne szczęście można by rzec :rofl2:

tak noworoczne wyprzedaze :) wlasnie odkrylam dzis ze ktos sie podszywal pod moja firme na instagramie;) co za ludzie, ze tez komus sie chce

Milka, Lady dziękuję bardzo heh czapeczka to jedna z łatwiejszych rzeczy :D:D robiło się bardziej skomplikowane projekty heh wymagającą córę (i nie tylko ) mam heh

ja tez bym chciala blizniaki ale zeby byla parka hehe i spokoj :D

tak noworoczne wyprzedaze :) wlasnie odkrylam dzis ze ktos sie podszywal pod moja firme na instagramie;) co za ludzie, ze tez komus sie chce

Widziałam właśnie na fejsie. Nie ogarniam takich ludzi :no:

Milka, Lady dziękuję bardzo heh czapeczka to jedna z łatwiejszych rzeczy :D:D robiło się bardziej skomplikowane projekty heh wymagającą córę (i nie tylko ) mam heh

Łatwiejszych? Jak ja bym się za czapkę zabrała to wyszłaby bryła niewiadomego kroju ;-)
A co do perełek, to ja bym dała, będą pięknie wyglądały na tym różowym pasku :-)

Lady np postacie z bajki mojej cory ok 50 cm wzrostu :p i wiele wiele innych heh ostatnio chyba z 6 kocykow udziergalam dla kuzynki :p dobra ja uciekam lulki bo rano jazde mam a nie chce kogos przejechac hehe dobranoc

Martaha,
Nie wiem czy pomogę, ale ja np.acard tez brałam od początku cyklu co by jajeczko nie miało problemu z zagnieżdżeniem. Myślę, że u ciebie clexan ma działać na tej samej zasadzie :tak:

Dobranoc!

Milka,
Ludzi się nie ogarnie :no:

reklama
Do góry