*Milka*
Fanka BB :)
Milka będę testować ale może dopiero we wtorek? Bo @ ma być w środę a ja głupia dzisiaj zrobiłam test i jedna kreska.
Poza tym nie wiem czy będzie sens. Dzisiaj jakieś plamienie miałam i pełno śluzu ;,(
No wiem jak to jest testowac wczesniej...poki sie nie rozkreci @ jest szansa!
Wy już tak blisko testów. Ja dopiero za ponad tydzień.
Heh a ja to chyba za kilka miesiecy kupie test
hej dziewczyny
nadrobiłam, ale nie pamiętam co miałam której odpisać więc tylko tak na bieżąco:
Ja uwielbiam spódniczki i sukienki ale mam brzydkie nogi i dlatego rzadko noszę
Dzisiaj zrobiłam sosik z łopatki wieprzowej i do tego kopytka mniam
Hejka Lady!!!
ależ proszę bardzo bierzcie i jedzcie Zobacz załącznik 663374
oooo kradne kawaleczek
wspolczuje, nienawidze dentysty, nie pamietam kiedy bylam ostatnioKami pewnie pójdę , ale tydzień będę miała bardzo ciężki, szykuje się masakra , jutro np. wyrywam zęba
Skaba taka prosta myszka jeszcze warkoczy brakuje do wiązania no i nie wiem czy perełek nie dać na różowym Zobacz załącznik 663400
AAAAALE BOSKA! ile bym dala zeby potrafic dziergac czy szyc
Cześć Wszystkim Ledwo, żyję po tym weekendzie. Wczoraj na dobre zaczęła mi się @ do tego miałam 2 dni od rana do wieczora zjazd na studiach bo sobie podyplomówkę wymyśliłam :/ ledwo, żyję a jutro znów do pracy. Wybaczcie ale nie mam szans wypowiedzieć się na tematy, które poruszyłyście przez te dwa dni.
Jak uważacie, jest sens brać kwas foliowy przed zajściem w ciążę czy to tylko wymysł farmaceutów. Za 2 cykle zaczynam starania i jeśli trzeba go brać to bym zaczęła
Miłej nocki Wam wszystkim życzę. Buziaczki :*
Na pewno nie zaszkodzi ja biore 2 miesiace juz, i nawet przy zawieszonych staraniach nie odstawiam