reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Yesenia,
Na pewno tak będzie :tak: jeszcze nie nas pewnie dopadna takie chwile załamania, zwątpienia. Ale ważne byśmy były dla siebie wsparciem, a damy rade i doczekamy się naszych cudów.

A no u mnie dzień testowania faktycznie się zbliża i prawdę mówiąc trochę mi odbija :S np teraz leżę w wannie i myślę nad imionami dla dzidziusia. Córeczka będzie Emma juz jakiś czas temu ustaliliśmy, a synek pewnie Oliwier lub Aleksander :) odbija mi naprawdę :confused::confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Yesenia witaj kochana ciesze się ze troszkę lepiej się czujesz
kamilove hih ja imię mam już od 4 lat wybrane hihi ale tylko dla chłopca bo w niego polujemy :-)

Ehh wydziabałam czapę i zastanawiam się dawać perełki czy nie dawać oto jest pytanie ?:oo::oo:

Yesenia,
Na pewno tak będzie :tak: jeszcze nie nas pewnie dopadna takie chwile załamania, zwątpienia. Ale ważne byśmy były dla siebie wsparciem, a damy rade i doczekamy się naszych cudów.

A no u mnie dzień testowania faktycznie się zbliża i prawdę mówiąc trochę mi odbija :S np teraz leżę w wannie i myślę nad imionami dla dzidziusia. Córeczka będzie Emma juz jakiś czas temu ustaliliśmy, a synek pewnie Oliwie lub Aleksander :) odbija mi naprawdę :confused::confused:

Ja tez juz najchetniej bym imiona wybierala. Ale nawet nie zagaduje w tej spraiwe do D bo on sie potem wkurza ze sie nakrecam :(

Ja się chwaliłam najbliższym znajomym i rodzinie najbliższej, że się starać zaczęliśmy. Wszyscy nas dopinguja i trzymają za nas kciuki :) Ja jestem tak szczęśliwa, że próbujemy, że ciężko by mi było o tym nikomu nie powiedzieć :)

widzę, że ten tydzień będzie obfity w testowanie:-) mocno trzymam kciuki, żebyśmy tylko II oglądały:-) pewnie nie uda mi się od jutra być nas bieżąco, ale kciuki trzymam cały czas za wszystkie testujące:-):-)

musiałam czymś myśli zająć, więc sobie malowanie i meblowanie jednego z pokoi wymyśliłam.. mam nadzieję, że nam się uda:-)od jutra zaczynamy!

Co do imion, to my dalej nie mamy wybranych. Ja chciałam Pawła, on Jana po dziadku. Wyszedł Jan Paweł, ale w końcu soboe to darowalismy, bo nie jesteśmy wierzący, a na pewno takie byłyby skojarzenia. Mnie się Tadek podoba, a jemu Henio. No więc nie ma dla chłopca, a o dziewczynce to już w ogóle nie rozmawialiśmy :p

u mnie jeśli dziewczynka to pewnie będzie Zosia, a co do synia to jeszcze nie wiem.. też mi się Jan podoba, ale mój dziadek to Jan, a nie bardzo po nim chce nadawać.. może Piotruś... zobaczymy jeszcze:-)

reklama
Ja tez juz najchetniej bym imiona wybierala. Ale nawet nie zagaduje w tej spraiwe do D bo on sie potem wkurza ze sie nakrecam :(
Ja swojemu tez.nawet nie wspominam :| ale wam mogę :D
Ja się chwaliłam najbliższym znajomym i rodzinie najbliższej, że się starać zaczęliśmy. Wszyscy nas dopinguja i trzymają za nas kciuki :) Ja jestem tak szczęśliwa, że próbujemy, że ciężko by mi było o tym nikomu nie powiedzieć :)

Najważniejsze, że sami.chcieliście.mówić i wam to odpowiada. :-)

Do góry