reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
moja sis mi dzisiaj powiedziala wiesz co ja dostalam okres;/ a ja no i ? a ona wiesz nie mowilam ci ale od 3 mies robie tez te testy owulacyjne i bzykalismy sie w te dni i zobasz i nic... a ja no widzisz ja tez sie staram i nic przeciez wiesz.....tyle ze ona wie ze ja sie staram ale zeby mi siostra tego wczesniej nie powiedziala ze planuja 2 dziecko niewiem albo ja to za bardzo odbieram ale jest mi przykro ze ja jej mowie o wszystkim a ona mi tak troche PO powiedziala...myslicie ze niechciala mi robic przykrosci bo nam nie wychodzi 6 mies czy jak mam to rozumiec....eh;/...

... sory ze sie wam zale...

Ostatnia edycja:
Pkati,
Może nie chciala mówić własnie by Ci przykro nie było, albo wogóle nie miała zamiaru si"chwalić"?
My np też nie mówimy, że się staramy. Nie chcę wysłuchiwać pytań typu i co już jesteś? Itd.

tzn ja tez nikomu sie nie chwale procz mamie i siostrze te dwie osoby sa mi najwazniejsze i wiedza o wszystkim:)

tzn nikomu:) cale forum wie heh ile nas tu jest :)

Ostatnia edycja:
Heh no jak tak na to patrzeć to ja też się chwalę :D

W takim razie może siostra nie chciała wcześniej mówić bo nie była gotowa? Na pewno nie zrobiła tego by było Ci przykro :-)

To jednak intymna sprawa, nie każdy jest tak otwarty i ma ochote od razu wszystkim mówić, u nas wiem tylko ja, mój partner no i wy:) Ale latam dziś sikać normalnie co 30minut hehe a cycuchy jak dwa bombowce, może znowu będzie krótszy cykl. Ja potrafię mieć np cykl 24dni a max z 2014 to chyba 45dni ehhh z tymi cyklami i weź tu traf :(

Aschlee u mnie w ogole ten cykl jest poryty. Zawsze brzuch boli w dzień @ lub dzień przed. A nie kurczę na ponad tydzień przed. Także się wściekam.

my z moim też stwierdziliśmy że nikomu nie powiemy nawet jak się uda jak najdłużej zostawimy to dla siebie. Więc wiemy my no i wy heh

reklama
Do góry