reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Loli,
Nie no spoko, od patrzenia chociaz d.upka mi nie urosnie
Nie no spoko, od patrzenia chociaz d.upka mi nie urosnie
pkati
moja sis mi dzisiaj powiedziala wiesz co ja dostalam okres;/ a ja no i ? a ona wiesz nie mowilam ci ale od 3 mies robie tez te testy owulacyjne i bzykalismy sie w te dni i zobasz i nic... a ja no widzisz ja tez sie staram i nic przeciez wiesz.....tyle ze ona wie ze ja sie staram ale zeby mi siostra tego wczesniej nie powiedziala ze planuja 2 dziecko niewiem albo ja to za bardzo odbieram ale jest mi przykro ze ja jej mowie o wszystkim a ona mi tak troche PO powiedziala...myslicie ze niechciala mi robic przykrosci bo nam nie wychodzi 6 mies czy jak mam to rozumiec....eh;/...
... sory ze sie wam zale...
... sory ze sie wam zale...
Ostatnia edycja:
Lilolo
Pkati,
Może nie chciala mówić własnie by Ci przykro nie było, albo wogóle nie miała zamiaru si"chwalić"?
My np też nie mówimy, że się staramy. Nie chcę wysłuchiwać pytań typu i co już jesteś? Itd.
Może nie chciala mówić własnie by Ci przykro nie było, albo wogóle nie miała zamiaru si"chwalić"?
My np też nie mówimy, że się staramy. Nie chcę wysłuchiwać pytań typu i co już jesteś? Itd.
Lilolo
Heh no jak tak na to patrzeć to ja też się chwalę
W takim razie może siostra nie chciała wcześniej mówić bo nie była gotowa? Na pewno nie zrobiła tego by było Ci przykro :-)
W takim razie może siostra nie chciała wcześniej mówić bo nie była gotowa? Na pewno nie zrobiła tego by było Ci przykro :-)
1985nelia2
To jednak intymna sprawa, nie każdy jest tak otwarty i ma ochote od razu wszystkim mówić, u nas wiem tylko ja, mój partner no i wy Ale latam dziś sikać normalnie co 30minut hehe a cycuchy jak dwa bombowce, może znowu będzie krótszy cykl. Ja potrafię mieć np cykl 24dni a max z 2014 to chyba 45dni ehhh z tymi cyklami i weź tu traf
reklama
Lilolo
Natalia,
A wiesz czemu masz tak rozregulowane cykle?
A wiesz czemu masz tak rozregulowane cykle?