reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Yesenia,
I jak samopoczucie? Lepiej?
I jak samopoczucie? Lepiej?
Pkati, a bo niektórzy ludzie lubię robić ze swojego życia tajemnicę. I mnie to wkurza, tym bardziej, że to jednak Twoja siostra! A pewnie gdybyś Ty jej nie powiedziała, to by wielce obrażona była. Ona pewnie nawet se sprawy nie zdała, że Ci przykrość sprawiła.
Lilolo
Lux,
To chyba nie do końca jest tak człowiek jest dorosły ma swoje prywatne życie i nie musi nikogo informować co robi to każdej strony się tyczy. Po drugie w związku nie jesteśmy sami. A moze np partner nie chce mówić? Albo po prostu w tak intymne aspekty swojego życia nie chce się wciskać osób trzecich :what: myślę że trzeba zrozumieć takie osoby.
To chyba nie do końca jest tak człowiek jest dorosły ma swoje prywatne życie i nie musi nikogo informować co robi to każdej strony się tyczy. Po drugie w związku nie jesteśmy sami. A moze np partner nie chce mówić? Albo po prostu w tak intymne aspekty swojego życia nie chce się wciskać osób trzecich :what: myślę że trzeba zrozumieć takie osoby.
Lilolo
Yesenia,
Bardzo się ciesze idziesz w tym cyklu do lekarza czy robisz przerwę?
Bardzo się ciesze idziesz w tym cyklu do lekarza czy robisz przerwę?
Lilolo
Współczuję wyrywania mam nadzieje, ze teraz lepiej się będziesz czuła i wszystko pięknie się ułoży :-*
reklama