reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Witam :) corcia mi dala w kosc dzisiaj, wiec szykuje sie do spania po malu. Doczytalam Was i czekam jutro na pozytywne wiesci w koncu :D A jak mnie dalej tak bedzie mdlic to jeszcze z Wami bede testowac hyhy :p

reklama
Hehe musze folika dokupic to przy okazji w jakis tescior sie zaopatrze :D ale pewnie cos zezarlam i to z tego tak... o wiem! zrobie sobie jutro kawe i jak mnie odrzuci to znaczy ze ciaza :D

idę do łóżeczka:-) dobrej nocki wszystkim! i od razu miłego dnia, bo pewnie dopiero wieczorkiem uda się zajrzeć.

Hahaha gdybyscie wiedxialy ile ja mam ksiazek ciaxowych hahaha. Fajna czytalam pt. W paryzu dzieci nie grymasza:) i mam kaz cookie ciezarowka przez 9 miesiecy swietnie napisana z jajem ksiazka:)

Skaba taka prosta myszka jeszcze warkoczy brakuje do wiązania no i nie wiem czy perełek nie dać na różowym DSC_0099.jpg

Załączniki

• DSC_0099.jpg
    DSC_0099.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 55
Cześć Wszystkim :) Ledwo, żyję po tym weekendzie. Wczoraj na dobre zaczęła mi się @ do tego miałam 2 dni od rana do wieczora zjazd na studiach bo sobie podyplomówkę wymyśliłam :/ ledwo, żyję a jutro znów do pracy. Wybaczcie ale nie mam szans wypowiedzieć się na tematy, które poruszyłyście przez te dwa dni.

Jak uważacie, jest sens brać kwas foliowy przed zajściem w ciążę czy to tylko wymysł farmaceutów. Za 2 cykle zaczynam starania i jeśli trzeba go brać to bym zaczęła :)

Miłej nocki Wam wszystkim życzę. Buziaczki :*

Cześć :)

Joanka, ja biorę kwas foliowy i uważam, że warto :)

Dziewczyny, u mnie plamienie się zaczęło, ale takie brązowe.. w sumie z reguły takiego nie mam, ale chyba @ z tego będzie :/

reklama
Do góry