reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Witam :) corcia mi dala w kosc dzisiaj, wiec szykuje sie do spania po malu. Doczytalam Was i czekam jutro na pozytywne wiesci w koncu :D A jak mnie dalej tak bedzie mdlic to jeszcze z Wami bede testowac hyhy :p

reklama
Hehe musze folika dokupic to przy okazji w jakis tescior sie zaopatrze :D ale pewnie cos zezarlam i to z tego tak... o wiem! zrobie sobie jutro kawe i jak mnie odrzuci to znaczy ze ciaza :D

idę do łóżeczka:-) dobrej nocki wszystkim! i od razu miłego dnia, bo pewnie dopiero wieczorkiem uda się zajrzeć.

Hahaha gdybyscie wiedxialy ile ja mam ksiazek ciaxowych hahaha. Fajna czytalam pt. W paryzu dzieci nie grymasza:) i mam kaz cookie ciezarowka przez 9 miesiecy swietnie napisana z jajem ksiazka:)

Skaba taka prosta myszka jeszcze warkoczy brakuje do wiązania no i nie wiem czy perełek nie dać na różowym DSC_0099.jpg

Załączniki

• DSC_0099.jpg
    DSC_0099.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 60
Cześć Wszystkim :) Ledwo, żyję po tym weekendzie. Wczoraj na dobre zaczęła mi się @ do tego miałam 2 dni od rana do wieczora zjazd na studiach bo sobie podyplomówkę wymyśliłam :/ ledwo, żyję a jutro znów do pracy. Wybaczcie ale nie mam szans wypowiedzieć się na tematy, które poruszyłyście przez te dwa dni.

Jak uważacie, jest sens brać kwas foliowy przed zajściem w ciążę czy to tylko wymysł farmaceutów. Za 2 cykle zaczynam starania i jeśli trzeba go brać to bym zaczęła :)

Miłej nocki Wam wszystkim życzę. Buziaczki :*

Cześć :)

Joanka, ja biorę kwas foliowy i uważam, że warto :)

Dziewczyny, u mnie plamienie się zaczęło, ale takie brązowe.. w sumie z reguły takiego nie mam, ale chyba @ z tego będzie :/

reklama
Do góry