reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Tak, miałaś dzień po mnie.
Ja fizycznie czuję dobrze, psychicznie - już lepiej... to była moja pierwsza, długo wyczekiwana ciąża :-(

A jak ty się trzymasz?

dziewczyny moge sie dołaczyc ? jestem staraczka 2015 bo obecnie mi nie wolno musze 6 mies moze rok wytrzymac ale to akurat moja decyzja ..doczytam sobie Was w miedzy czasie :)
Witaj :-*

Lady, polecam matę wodną do rysowania, klocki ukladanki takie sześcienne ew jakieś puzzle baby, książeczki lub wlasnie jakieś lego.
Zwierzątka do ciagania, ja młodej kupiłam taką gąsienniczkę z dźwiękami. Za 14zł w cerfurze :tak:

Dzien dobry wszystkim ;-) tak tak ja juz od 1,5h na nogach :-) Lady Agnes ja nadal jeszcze plamie po zabiegu a krwawilam 17 dni troche mnie boli jajnik lewy ale on od zawsze mnie boli :-/ bardzo m przykro ze tez musialas przejsc przez to :-( zycze Wam milego dnia i dziekuje za przyjecie:-)

Nie mogłam się dziś powstrzymać i zrobiłam test, wyszedł negatywny. Mam nadzieję, że po prostu jeszcze za wcześnie. Z Hanią też tak miałam - pierwszy test negatywny a parę dni później już dwie kreseczki. To czekanie jest męczące :crazy:

Miętówka
- witaj!

Lady Agnes - gdzie w Wawie chodzisz do lekarza? Ja jestem Krakowianką i poprzednią ciążę prowadziła moja ukochana ginekolog w Kr (już po przeprowadzce do Wawy dalej jeździłam do Kr do niej :-p ). Teraz muszę znaleźć kogoś w stolicy.
co do prezentów dla 2. latka to ja bym Lego Duplo kupiła, albo jakiś zestaw z Little People, albo fajną zabawkę do kąpieli, albo wielkiego balona napełnionego helem (ja takie kupuje w Złotych Tarasach i zawsze jest to wielka radość bez względu na wiek dziecka) :tak:

dzięki dziewczyny za pomysły, na pewno coś z nich wybiorę :)

mietówka - bardzo długo plamisz, ja miałam tylko lekkie brudzenie po zabiegu i trwało około 8 dni. Teraz już nie brudzę, ale nie wiem czy nie złapałam jakiejś infekcji :crazy:

AnnieTess ja chodzę do takiej babeczki na Rozbracie, poleciła mi ją koleżanka z pracy. To babka około 60 lat i ma gabinet w mieszkaniu u siebie. Ale jestem zadowolona, bo się interesuje i nie ma tak, że 5 minut na pacjętkę i wypadaj za drzwi. Wcześniej jak chodziłam do LuxMedu to właśnie tak było. Jedyna wada u mojej gin - brak usg na miejscu.

reklama
Do góry