reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
/m/,/, bum bum Mietowka, no to kciuki za wizytę &&&!
Na pewno będzie dobrze ;*

W sobotę wybieram się na zakupy, ostatnie prezentowe. W końcu. Kupimy znikopis w biedronce i jeszcze jeden zestaw lego :jupi:
A dziś odbiorę z merlina książeczki dla córci i klocki układanki.

Wczoraj byłam na targu i zachwyciła mnie mała przyzdobiona choinka i ozdoba ledowa na okno ;)
Po niedzieli chyba wybiorę się jeszcze raz i kupię. W tym roku to nasze takie pierwsze, spokojne i prawdziwe święta. I bardzo nie mogę się doczekać ich. Tej całej cudownej otoczki. Bycia razem. Aaaa się rozmarzyłam ;);)

A miałam napisać w piątek w auchan od 22 bodaj :/ noc zabawek -20% na wszystko, a w realu akcja będzie obowiązywała przez cały dzień.

Miłego dnia!!

Ostatnia edycja:
dziewczyny, jesteście skarbnicą wiedzy jeśli chodzi o promocje w marketach :-) może i ja się wybiorę poszukać czegoś dla chrześniaka mojego R

mietówka, &&&&& za wizytę.
Ja idę 4 grudnia dopiero, wtedy będzie równo 4 tyg od zabiegu i mają być też wyniki badania histopatologicznego, ale moja gin kazała mi się nie nastawiać, że poznam przyczynę,bo podobno w większości przypadków nic nie wychodzi na tych badaniach.

Witam dziewczyny.

mietówka witaj, powodzenia i trzymam kciuki za wizytę.

Dzisiaj właśnie uświadomiłam sobie, że grudzień tuż, tuż...no i koniec roku. Tak szczerze mówiąc to strasznie się cieszę, że ten rok nareszcie się kończy, bo jak sobie pomyślę jak nam dał popalić, to aż mnie skręca. Od stycznia zeczęły się same nieszczęścia i tak przez cały rok. Z tego naszego roku można by było niezły dramat nakręcić.
Mam nadzieję, że ten następny rok będzie trochę lepszy...
Miłego wieczoru życzę.

mietówka czekamy na wieści :-)

majdaczek, ja również mam nadzieję, że kolejny rok będzie lepszy. Ten - a właściwie sama końcówka mnie dobiła :-(

Witajcie.
Ale tu cisza...
U mnie weekend szybko przeleciał, dużo się działo. Teraz czekam na wyniki wyborów. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.

Jak weekend przychodzi to nasz wątek wymiera... ;-)
Ja miałam pracowite dwa dni - posprzątałam, pogotowałam, popiekłam. A teraz czas na zasłużony odpoczynek, aż do jutra, bo znowu do pracy...

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie weekend pracowity. Świąteczne porządki praktycznie zrobione. Zostało nam dokończyć remont kuchni i będzie pięknie :tak:
No ale to jak Ł będzie miał wolne :)

@ dalej jest. Już nie mogę się doczekać jak sobie pójdzie i zaczniemy działać bo takie nic nie robienie źle na mnie wpływa ;)

Dobranoc kobietki :-*

Ostatnia edycja:
Do góry