reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Animka90 ja jestem zdania ze skoro mamy blizniakow dają rade to czemu ja bym nie potrafila ogarnąć dzieci z roczną przerwa:):):) wiadomo będzie ciężko ale z czasem jak się "wpadnie w ten rytm" to będzie już dobrze:):):))

reklama
Animka90 ja jestem zdania ze skoro mamy blizniakow dają rade to czemu ja bym nie potrafila ogarnąć dzieci z roczną przerwa:):):) wiadomo będzie ciężko ale z czasem jak się "wpadnie w ten rytm" to będzie już dobrze:):):))
Pewnie, że będzie dobrze :tak:
Na pewno dasz radę. Trochę zazdroszczę zdecydowania :p
My teraz staramy się tak nie do końca przekonani o słuszności decyzji, a mała ma już 19msc ;)
Ale mimo naszych obaw czas najwyższy na rodzeństwo :tak:

Cześć :)

Czy mogę do Was dołączyć?

Jestem szczęśliwą mamą Hani. Udało się nam Ją stworzyć przy pierwszym podejściu więc oszczędzone mi były Wasze stresy i rozczarowania. Teraz zaczęliśmy starania o rodzeństwo dla Małej. Jesteśmy po pierwszej próbie. @ (nie)powinna przyjść 1. grudnia. Mam bardzo regularne cykle pierwszą @ już 7 tygodni po porodzie dostałam i jest jak w zegarku.
ALE mam poporodowe zapalenie tarczycy, które spowodowało jej niedoczynność. Zażywam Euthyrox i regularnie badam TSH (ostatnie badanie w środę 1.5 więc jest OK ;) ). Naczytałam się jednak, że przy kłopotach z tarczycą jest ciężko o ciążę...więc się boję :(

Anastazi wlasciwie to masz racje ale mimo wszystko podziwiam i oczywiscie mocno trzymam &&& zeby sie szybciutko udalo:D

Annie witamy:)
A powiedz ile Hania ma? Bo nie wiem czy masz suwaczek bo na tel nie widac:p

Cześć :)

Czy mogę do Was dołączyć?

Jestem szczęśliwą mamą Hani. Udało się nam Ją stworzyć przy pierwszym podejściu więc oszczędzone mi były Wasze stresy i rozczarowania. Teraz zaczęliśmy starania o rodzeństwo dla Małej. Jesteśmy po pierwszej próbie. @ (nie)powinna przyjść 1. grudnia. Mam bardzo regularne cykle pierwszą @ już 7 tygodni po porodzie dostałam i jest jak w zegarku.
ALE mam poporodowe zapalenie tarczycy, które spowodowało jej niedoczynność. Zażywam Euthyrox i regularnie badam TSH (ostatnie badanie w środę 1.5 więc jest OK ;) ). Naczytałam się jednak, że przy kłopotach z tarczycą jest ciężko o ciążę...więc się boję :(
Witamy ;)

U mnie plamienie minęło :what: no nic czekam pewnie zaraz znów się pojawi...

Miłego poniedziałku lasencje!

jak u was przygotowania do swiat???:)

U mnie powoli :)
Wczoraj ogarnęłam pierwsze okna, i przesegregowałam ciuchy :)
Poza tym mam już część prezentow dla córki kupioną. I dla damskiej części rodziny też.

Od początku grudnia zacznę zapasy jedzeniowe zbierać i 6 ubierzemy choinkę :D
Więc muszę mieć już meble elegancko pomyte, okna też. Firanki zmienione :)
Trochę pracy jeszcze mam, ale i czasu jest.

A jak u was?

anastazi i AnnieTess witajcie i powodzenia.
anastazi wpisuję Cię do poczekalni.
AnnieTess a Ciebie do listy staraczek z terminem spodziewanej @ na 1.12 i mam nadzieję, że nie przyjdzie :)

Lady Agnes dziękuje za wywołanie. Robiłam porządki z laptopem i nie miałam jakiś czas neta.
Ja czekam na drugą @ po poronieniu i strasznie się boję, bo ma przyjść jutro, najpóźniej pojutrze, a boję się temu, bo wszystko się wyjaśni, czy moje cykle wróciły do normy. Zawsze miałam jak w zegarku, zobaczymy co będzie teraz.
A tak poza tym to jakoś nie mam ostatnio humoru, pracy dla mnie jak nie było, tak nie ma i to mnie dobija ;(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry