reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Pewnie, że będzie dobrzeAnimka90 ja jestem zdania ze skoro mamy blizniakow dają rade to czemu ja bym nie potrafila ogarnąć dzieci z roczną przerwa wiadomo będzie ciężko ale z czasem jak się "wpadnie w ten rytm" to będzie już dobrze)
Na pewno dasz radę. Trochę zazdroszczę zdecydowania
My teraz staramy się tak nie do końca przekonani o słuszności decyzji, a mała ma już 19msc
Ale mimo naszych obaw czas najwyższy na rodzeństwo
Cześć
Czy mogę do Was dołączyć?
Jestem szczęśliwą mamą Hani. Udało się nam Ją stworzyć przy pierwszym podejściu więc oszczędzone mi były Wasze stresy i rozczarowania. Teraz zaczęliśmy starania o rodzeństwo dla Małej. Jesteśmy po pierwszej próbie. @ (nie)powinna przyjść 1. grudnia. Mam bardzo regularne cykle pierwszą @ już 7 tygodni po porodzie dostałam i jest jak w zegarku.
ALE mam poporodowe zapalenie tarczycy, które spowodowało jej niedoczynność. Zażywam Euthyrox i regularnie badam TSH (ostatnie badanie w środę 1.5 więc jest OK ). Naczytałam się jednak, że przy kłopotach z tarczycą jest ciężko o ciążę...więc się boję
Jestem szczęśliwą mamą Hani. Udało się nam Ją stworzyć przy pierwszym podejściu więc oszczędzone mi były Wasze stresy i rozczarowania. Teraz zaczęliśmy starania o rodzeństwo dla Małej. Jesteśmy po pierwszej próbie. @ (nie)powinna przyjść 1. grudnia. Mam bardzo regularne cykle pierwszą @ już 7 tygodni po porodzie dostałam i jest jak w zegarku.
ALE mam poporodowe zapalenie tarczycy, które spowodowało jej niedoczynność. Zażywam Euthyrox i regularnie badam TSH (ostatnie badanie w środę 1.5 więc jest OK ). Naczytałam się jednak, że przy kłopotach z tarczycą jest ciężko o ciążę...więc się boję
animka90
Anastazi wlasciwie to masz racje ale mimo wszystko podziwiam i oczywiscie mocno trzymam &&& zeby sie szybciutko udalo
Annie witamy
A powiedz ile Hania ma? Bo nie wiem czy masz suwaczek bo na tel nie widac
Annie witamy
A powiedz ile Hania ma? Bo nie wiem czy masz suwaczek bo na tel nie widac
Lilolo
WitamyCześć
U mnie plamienie minęło :what: no nic czekam pewnie zaraz znów się pojawi...
Miłego poniedziałku lasencje!
Lilolo
jak u was przygotowania do swiat???
U mnie powoli
Wczoraj ogarnęłam pierwsze okna, i przesegregowałam ciuchy
Poza tym mam już część prezentow dla córki kupioną. I dla damskiej części rodziny też.
Od początku grudnia zacznę zapasy jedzeniowe zbierać i 6 ubierzemy choinkę
Więc muszę mieć już meble elegancko pomyte, okna też. Firanki zmienione
Trochę pracy jeszcze mam, ale i czasu jest.
A jak u was?
majdaczek14
anastazi i AnnieTess witajcie i powodzenia.
anastazi wpisuję Cię do poczekalni.
AnnieTess a Ciebie do listy staraczek z terminem spodziewanej @ na 1.12 i mam nadzieję, że nie przyjdzie
Lady Agnes dziękuje za wywołanie. Robiłam porządki z laptopem i nie miałam jakiś czas neta.
Ja czekam na drugą @ po poronieniu i strasznie się boję, bo ma przyjść jutro, najpóźniej pojutrze, a boję się temu, bo wszystko się wyjaśni, czy moje cykle wróciły do normy. Zawsze miałam jak w zegarku, zobaczymy co będzie teraz.
A tak poza tym to jakoś nie mam ostatnio humoru, pracy dla mnie jak nie było, tak nie ma i to mnie dobija ;(
anastazi wpisuję Cię do poczekalni.
AnnieTess a Ciebie do listy staraczek z terminem spodziewanej @ na 1.12 i mam nadzieję, że nie przyjdzie
Lady Agnes dziękuje za wywołanie. Robiłam porządki z laptopem i nie miałam jakiś czas neta.
Ja czekam na drugą @ po poronieniu i strasznie się boję, bo ma przyjść jutro, najpóźniej pojutrze, a boję się temu, bo wszystko się wyjaśni, czy moje cykle wróciły do normy. Zawsze miałam jak w zegarku, zobaczymy co będzie teraz.
A tak poza tym to jakoś nie mam ostatnio humoru, pracy dla mnie jak nie było, tak nie ma i to mnie dobija ;(
Ostatnia edycja:
reklama
animka90
Anastazi u nas swiat jeszcze w ogole nie widac kornela jest tak wymagajacym dzieckiem ze nie wiem czy uda mi sie zrobic cos wiecej niz ubrac choinke hahah