reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Dzień dobry ;-)
Witam wszystkie staraczki i życzę szybciutkich II kreseczek:tak:
Majdaczku bardzo się ucieszyłam kochana że założyłaś nowy wątek i wróciłaś do walki :* !!!!
Z całego serca Ci kibicuje i wiem że już niebawem zobaczysz II:happy::happy: Będe do Ciebie regularnie zaglądać
i czekam na pozytywne wieści;-)
Pozdrawiam Wszystkie staraczki :tak:

reklama
KasiaP jak fajnie, że się tu u nas odezwałaś. Wpadaj tu jak najczęściej, bo strasznie mi Was brakuje.
Niestety starań jeszcze nie zaczęłam i jak tak dalej pójdzie, to nie wiem kiedy i czy w ogóle zacznę. Szukam pracę i jest ciężko. Nie wiem po co Ja tyle lat się uczyłam. Dobija mnie to. Dałam sobie czas do końca marca na jej znalezienie, bo potem w maju starszy syn ma 1 Komunię i jak zacznę pracę w kwietniu lub później to nie dostanę urlopu przed i po uroczystości, a bez tego ani rusz. Początkowy plan był taki-szukam pracę, jak znajdę, to od maja się staramy, bo wcześniej bym nie chciała, bo nie chcę za dużo przecholować z przygotowaniami komunijnymi, a potem znowu stracić maleństwo, wolę poczekać. Ale jak tak dalej pójdzie, to nie wiem jak to wszystko będzie wyglądało. Powoli tracę siły na walkę z tymi wszystkimi przeciwnościami jakie nas w tym roku spotykają. Boję się, że wreszcie przestane sobie z tym jakoś radzić.
A u Ciebie co słychać? Widzę, że suwaczek mknie do przodu :) Cieszę się. Chłopczyk czy dziewczynka?

A dziewczyny co u Ws słychać? Przerywamy milczenie :) udzielać mi się tu i to szybko :)

U mnie po mału kończy się @, druga po poronieniu. Spóźiła się tylko 2-3 dni, więc myślę, że po mału wszystko wraca do normy, przynajmnie pod względem mojego zdrowia fizycznego.
Biegnę po syna do szkoły, miłego popołudnia.

Cześć dziewczyny

yesenia &&&&&& i czekamy do 13go. Może już tworzy się mały człowiek!

majdaczek trzymaj się pamiętaj, że po każdej burzy przychodzi słońce :tak: Nowy rok na pewno będzie lepszy.

kamilove powodzenia w starankach

A ja wciąż w zawieszeniu. W czwartek wizyta w przychodni to dowiem się co i jak.

Ostatnia edycja:
Animka, ja choinkę dużą gdzieś koło 20.12 ubiorę :tak:
I chyba do sufitu przymontuję co by córa jej nie przewróciła, bombek nie pozbijała i łańcuchami się nie udusiła :p

Ale ozdóbki już dziś z kurczaczkiem rozstawialiśmy :tak:
Kocham święta! :)

reklama
Do góry