reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Dzień dobry ;-)
Witam wszystkie staraczki i życzę szybciutkich II kreseczek:tak:
Majdaczku bardzo się ucieszyłam kochana że założyłaś nowy wątek i wróciłaś do walki :* !!!!
Z całego serca Ci kibicuje i wiem że już niebawem zobaczysz II:happy::happy: Będe do Ciebie regularnie zaglądać
i czekam na pozytywne wieści;-)
Pozdrawiam Wszystkie staraczki :tak:

reklama
KasiaP jak fajnie, że się tu u nas odezwałaś. Wpadaj tu jak najczęściej, bo strasznie mi Was brakuje.
Niestety starań jeszcze nie zaczęłam i jak tak dalej pójdzie, to nie wiem kiedy i czy w ogóle zacznę. Szukam pracę i jest ciężko. Nie wiem po co Ja tyle lat się uczyłam. Dobija mnie to. Dałam sobie czas do końca marca na jej znalezienie, bo potem w maju starszy syn ma 1 Komunię i jak zacznę pracę w kwietniu lub później to nie dostanę urlopu przed i po uroczystości, a bez tego ani rusz. Początkowy plan był taki-szukam pracę, jak znajdę, to od maja się staramy, bo wcześniej bym nie chciała, bo nie chcę za dużo przecholować z przygotowaniami komunijnymi, a potem znowu stracić maleństwo, wolę poczekać. Ale jak tak dalej pójdzie, to nie wiem jak to wszystko będzie wyglądało. Powoli tracę siły na walkę z tymi wszystkimi przeciwnościami jakie nas w tym roku spotykają. Boję się, że wreszcie przestane sobie z tym jakoś radzić.
A u Ciebie co słychać? Widzę, że suwaczek mknie do przodu :) Cieszę się. Chłopczyk czy dziewczynka?

A dziewczyny co u Ws słychać? Przerywamy milczenie :) udzielać mi się tu i to szybko :)

U mnie po mału kończy się @, druga po poronieniu. Spóźiła się tylko 2-3 dni, więc myślę, że po mału wszystko wraca do normy, przynajmnie pod względem mojego zdrowia fizycznego.
Biegnę po syna do szkoły, miłego popołudnia.

Cześć dziewczyny

yesenia &&&&&& i czekamy do 13go. Może już tworzy się mały człowiek!

majdaczek trzymaj się pamiętaj, że po każdej burzy przychodzi słońce :tak: Nowy rok na pewno będzie lepszy.

kamilove powodzenia w starankach

A ja wciąż w zawieszeniu. W czwartek wizyta w przychodni to dowiem się co i jak.

Ostatnia edycja:
Animka, ja choinkę dużą gdzieś koło 20.12 ubiorę :tak:
I chyba do sufitu przymontuję co by córa jej nie przewróciła, bombek nie pozbijała i łańcuchami się nie udusiła :p

Ale ozdóbki już dziś z kurczaczkiem rozstawialiśmy :tak:
Kocham święta! :)

reklama
Do góry