reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Tak, miałaś dzień po mnie.
Ja fizycznie czuję dobrze, psychicznie - już lepiej... to była moja pierwsza, długo wyczekiwana ciąża :-(

A jak ty się trzymasz?

dziewczyny moge sie dołaczyc ? jestem staraczka 2015 bo obecnie mi nie wolno musze 6 mies moze rok wytrzymac ale to akurat moja decyzja ..doczytam sobie Was w miedzy czasie :)
Witaj :-*

Lady, polecam matę wodną do rysowania, klocki ukladanki takie sześcienne ew jakieś puzzle baby, książeczki lub wlasnie jakieś lego.
Zwierzątka do ciagania, ja młodej kupiłam taką gąsienniczkę z dźwiękami. Za 14zł w cerfurze :tak:

Dzien dobry wszystkim ;-) tak tak ja juz od 1,5h na nogach :-) Lady Agnes ja nadal jeszcze plamie po zabiegu a krwawilam 17 dni troche mnie boli jajnik lewy ale on od zawsze mnie boli :-/ bardzo m przykro ze tez musialas przejsc przez to :-( zycze Wam milego dnia i dziekuje za przyjecie:-)

Nie mogłam się dziś powstrzymać i zrobiłam test, wyszedł negatywny. Mam nadzieję, że po prostu jeszcze za wcześnie. Z Hanią też tak miałam - pierwszy test negatywny a parę dni później już dwie kreseczki. To czekanie jest męczące :crazy:

Miętówka
- witaj!

Lady Agnes - gdzie w Wawie chodzisz do lekarza? Ja jestem Krakowianką i poprzednią ciążę prowadziła moja ukochana ginekolog w Kr (już po przeprowadzce do Wawy dalej jeździłam do Kr do niej :-p ). Teraz muszę znaleźć kogoś w stolicy.
co do prezentów dla 2. latka to ja bym Lego Duplo kupiła, albo jakiś zestaw z Little People, albo fajną zabawkę do kąpieli, albo wielkiego balona napełnionego helem (ja takie kupuje w Złotych Tarasach i zawsze jest to wielka radość bez względu na wiek dziecka) :tak:

dzięki dziewczyny za pomysły, na pewno coś z nich wybiorę :)

mietówka - bardzo długo plamisz, ja miałam tylko lekkie brudzenie po zabiegu i trwało około 8 dni. Teraz już nie brudzę, ale nie wiem czy nie złapałam jakiejś infekcji :crazy:

AnnieTess ja chodzę do takiej babeczki na Rozbracie, poleciła mi ją koleżanka z pracy. To babka około 60 lat i ma gabinet w mieszkaniu u siebie. Ale jestem zadowolona, bo się interesuje i nie ma tak, że 5 minut na pacjętkę i wypadaj za drzwi. Wcześniej jak chodziłam do LuxMedu to właśnie tak było. Jedyna wada u mojej gin - brak usg na miejscu.

reklama
Do góry