reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
A miałaś jakieś objawy wcześniej?😉 który to twój cykl udany?
W sumie to nie wiem czy to objawy ciazy ale jestem przeziebiona(moja corka chyba mnie zarazila), od pon mam problemy zoladkowo jelitowe, wyszla mi opryszczka(febra,zimno czy jak to tam kazdy nazywa). A tak to nic takiego. To 3 cykl bez zabezpieczen, dwa sie zabezpieczalismy bo bylam po poronieniu.
Boze zafundowalam sobie emocjonalny rollercoster niepotrzebnie.. mam dzisiaj wazny egzamin popoludniu a ja sie cala trzese..

W sumie to nie wiem czy to objawy ciazy ale jestem przeziebiona(moja corka chyba mnie zarazila), od pon mam problemy zoladkowo jelitowe, wyszla mi opryszczka(febra,zimno czy jak to tam kazdy nazywa). A tak to nic takiego. To 3 cykl bez zabezpieczen, dwa sie zabezpieczalismy bo bylam po poronieniu.
Boze zafundowalam sobie emocjonalny rollercoster niepotrzebnie.. mam dzisiaj wazny egzamin popoludniu a ja sie cala trzese..
Będzie dobrze, super że się udało, życzę szczęśliwego zakończenia, a egzamin na pewno zdasz śpiewająco. Niech ciąża doda Ci skrzyyydel hehe 😍🤩. Nie denerwuj się 😚

Ja z koleji też dziś 26dc ale nic na moim teście nie widzę. A cykle mam 27-28. To drugi monitorowany i stymulowany . Już tracę nadzieję, w marcu minął 3 lata jak nic się nie udaje. Dobrze że mam chociaż jedno kochane dziecko, zdrowe i szczęśliwe.

Boję się bardzo teraz antubiotyku Ale nie mam wyjścia muszę to brać. Nie chce mieć powikłań po zapaleniu płuc [emoji58] Czemu taka sytuacja zaistniała jak w końcu się zdecydowaliśmy na starania. Jak nie chciałam dziecka to byłam zdrowa jak koń A teraz jakąś kumulacja nastąpiła... ahhhh [emoji25][emoji26]
Kochana przestań panikować. W tej chwili nawet jeśli jesteś po owulacji i doszło do zaplodnienia to zarodek w żaden sposób nie jest z Tobą połączony i żaden antybiotyk mu nie zaszkodzi. Bierz leki, do miesiączki jescze pewnie ok 2 tyg. Na blogu mamaginekolog jest fajny artykuł który pięknie opisuje takie sytuacje. Polecam

reklama
Dziewczyny jestem tak rozczarowana dzisiejszą wizyta, że z nerw odgryze sobie rękę.
Prolaktyna podwyższona 32.30 a ta, że delikatnie podwyższona
TSH 3.36 ale to norma.
Nie da mi żadnych tabletek dopóki mąż nie zrobi badania nasienia(tak mamy to w planach) i uwaga kazała mi przyjść w marcu przecież staramy się od maja to nie tak długo(wg niej) . Ostatni raz u niej byłam.

Do góry