Kallinea90
Fanka BB :)
A miałaś jakieś objawy wcześniej? który to twój cykl udany?Tu mam lepsze swiatlo.
Zobacz załącznik 1052833
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A miałaś jakieś objawy wcześniej? który to twój cykl udany?Tu mam lepsze swiatlo.
Zobacz załącznik 1052833
Fertilman Plus 2x2tabl dzien, do tego odstawil papierosy i mocny alkohol. Musial tez treningi biegowe troszke ograniczyc bo biegal dlugie dystansePrzykro mi, ale 3mam kciuki aby mimo tych przeciwnosci sie udalo. Powiedz mi prosze co bierze Twoj mąż/partner na poprawe nasienia?
Gratulacje!! Skoro przy 26dc przy drugim sikaniu masz taka kreseczke to tylko gratulowacTu mam lepsze swiatlo.
Zobacz załącznik 1052833
jasne że widaćDziewczyny!
widzicie cos? Bo mi sie cien przebija ale boje sie ze juz oszalałam.to z
Dzisiaj 26dc.Zobacz załącznik 1052828drugiego siusiania bo w domu nie mialam testu, dopiwro w pracy kupilam
Ja widze ewidentnie cien kreseczkiDziewczyny!
widzicie cos? Bo mi sie cien przebija ale boje sie ze juz oszalałam.to z
Dzisiaj 26dc.Zobacz załącznik 1052828drugiego siusiania bo w domu nie mialam testu, dopiwro w pracy kupilam
W sumie to nie wiem czy to objawy ciazy ale jestem przeziebiona(moja corka chyba mnie zarazila), od pon mam problemy zoladkowo jelitowe, wyszla mi opryszczka(febra,zimno czy jak to tam kazdy nazywa). A tak to nic takiego. To 3 cykl bez zabezpieczen, dwa sie zabezpieczalismy bo bylam po poronieniu.A miałaś jakieś objawy wcześniej? który to twój cykl udany?
Będzie dobrze, super że się udało, życzę szczęśliwego zakończenia, a egzamin na pewno zdasz śpiewająco. Niech ciąża doda Ci skrzyyydel hehe . Nie denerwuj sięW sumie to nie wiem czy to objawy ciazy ale jestem przeziebiona(moja corka chyba mnie zarazila), od pon mam problemy zoladkowo jelitowe, wyszla mi opryszczka(febra,zimno czy jak to tam kazdy nazywa). A tak to nic takiego. To 3 cykl bez zabezpieczen, dwa sie zabezpieczalismy bo bylam po poronieniu.
Boze zafundowalam sobie emocjonalny rollercoster niepotrzebnie.. mam dzisiaj wazny egzamin popoludniu a ja sie cala trzese..
Ja z koleji też dziś 26dc ale nic na moim teście nie widzę. A cykle mam 27-28. To drugi monitorowany i stymulowany . Już tracę nadzieję, w marcu minął 3 lata jak nic się nie udaje. Dobrze że mam chociaż jedno kochane dziecko, zdrowe i szczęśliwe.W sumie to nie wiem czy to objawy ciazy ale jestem przeziebiona(moja corka chyba mnie zarazila), od pon mam problemy zoladkowo jelitowe, wyszla mi opryszczka(febra,zimno czy jak to tam kazdy nazywa). A tak to nic takiego. To 3 cykl bez zabezpieczen, dwa sie zabezpieczalismy bo bylam po poronieniu.
Boze zafundowalam sobie emocjonalny rollercoster niepotrzebnie.. mam dzisiaj wazny egzamin popoludniu a ja sie cala trzese..
Kochana przestań panikować. W tej chwili nawet jeśli jesteś po owulacji i doszło do zaplodnienia to zarodek w żaden sposób nie jest z Tobą połączony i żaden antybiotyk mu nie zaszkodzi. Bierz leki, do miesiączki jescze pewnie ok 2 tyg. Na blogu mamaginekolog jest fajny artykuł który pięknie opisuje takie sytuacje. PolecamBoję się bardzo teraz antubiotyku Ale nie mam wyjścia muszę to brać. Nie chce mieć powikłań po zapaleniu płuc [emoji58] Czemu taka sytuacja zaistniała jak w końcu się zdecydowaliśmy na starania. Jak nie chciałam dziecka to byłam zdrowa jak koń A teraz jakąś kumulacja nastąpiła... ahhhh [emoji25][emoji26]