reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Dziewczyny!
widzicie cos? Bo mi sie cien przebija ale boje sie ze juz oszalałam.to z
Dzisiaj 26dc.Zobacz załącznik 1052828drugiego siusiania bo w domu nie mialam testu, dopiwro w pracy kupilam
Piękna kreseczka gratulacje :)

Dziewczyny jestem tak rozczarowana dzisiejszą wizyta, że z nerw odgryze sobie rękę.
Prolaktyna podwyższona 32.30 a ta, że delikatnie podwyższona
TSH 3.36 ale to norma.
Nie da mi żadnych tabletek dopóki mąż nie zrobi badania nasienia(tak mamy to w planach) i uwaga kazała mi przyjść w marcu przecież staramy się od maja to nie tak długo(wg niej) . Ostatni raz u niej byłam.
No niektórzy lekarze mają bardzo olewczy stosunek :/ ja też mam tsh niby w normie bo u mnie w labo do 5.0 a mam 3,9 no ale moim zdaniem przy staraniu to za dużo.

Moim też. Pęcherzyki rosną w prawym jajniku 13mm 13dc cyklu. Mimo iż ten spisuje na straty. Wracam w styczniu z nowym lekarzem..
Piękna kreseczka gratulacje :)

No niektórzy lekarze mają bardzo olewczy stosunek :/ ja też mam tsh niby w normie bo u mnie w labo do 5.0 a mam 3,9 no ale moim zdaniem przy staraniu to za dużo.

Już się uspokoilam [emoji4] Myślę że nic nie powinno się stać. Kurde owulacja u mnie w tym miesiącu chyba wcześniej bo wczoraj przedwczoraj czułam płocie w jajnikach i jeszcze tylko dość mokro A dziś od rana suszą więc chyba już po. Chyba brak było to fajnie bo owulacje miałabym 15 dc A zbliżenie 13 dc i mogłoby się udać [emoji4][emoji7] Pożyjemy zobaczymy....
Kochana przestań panikować. W tej chwili nawet jeśli jesteś po owulacji i doszło do zaplodnienia to zarodek w żaden sposób nie jest z Tobą połączony i żaden antybiotyk mu nie zaszkodzi. Bierz leki, do miesiączki jescze pewnie ok 2 tyg. Na blogu mamaginekolog jest fajny artykuł który pięknie opisuje takie sytuacje. Polecam

Budkaa gratuluje :)

Ja dzisiaj byłam na badaniach wit d3, tsh i ft4 które zlecił mi endo. Ide na wizyte w poniedziałek. Dodatkowo dzisiaj na wkładce delikatne różową plamę zauważyłam więc albo zagnieżdżanie albo zbliża mi się okres (9tego powinien być). Co ma być to będzie, cięzki okres przed nami- przeprowadzka tuż przed samymi świętami więc ciśnienia nie mam, boto będzie szalony i intensywny czas.

Dziewczyny jestem tak rozczarowana dzisiejszą wizyta, że z nerw odgryze sobie rękę.
Prolaktyna podwyższona 32.30 a ta, że delikatnie podwyższona
TSH 3.36 ale to norma.
Nie da mi żadnych tabletek dopóki mąż nie zrobi badania nasienia(tak mamy to w planach) i uwaga kazała mi przyjść w marcu przecież staramy się od maja to nie tak długo(wg niej) . Ostatni raz u niej byłam.

Weź ty zmień lekarza…
Miałam bardzo zbliżone wyniki do twoich i od razu dostałam lek na zbicie tarczycy około jeden. Moja prolaktyna wynosiła ponad 40 i dostałam parlodel. Po miesiącu zaszłam w ciążę którą straciłam, wróciłam do tego go leku po dwóch miesiącach iponownie byłam w ciąży. Dzisiaj już prawie szesnasty tydzień. Osobiście nie wierzę w taki zbieg okoliczności bo o pierwszą ciążę staraliśmy się rok.

Powodzenia!

reklama
Do góry