reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

No właśnie teraz cały czas przekopuje Internet... bo miała cykoria niemilosiernego... Ale dzięki Wam bardzo, trochę się uspokoilam. Bardzo chciałabym kontynuować starania Ale przez ten antybiotyk się boję [emoji25] Choć czytałam w necie że akurat on nie ma wpływu negatywnego na płód. Kobiety w ciąży pisały że to przyjmowały nawet w 30 tygodniu ciąży[emoji4]
Nie bój się. Skoro jesteś w 14 DC a cykle masz 30 dniowe to nawet jeśli jesteś w ciąży to zagnieżdżenia jeszcze pewnie nie było a w takiej sytuacji z tego co wiem, leki/alkohol itp nie zrobia krzywdy płodowi.

reklama
Właśnie chodzi o to że było dobrze... Miałam już antybiotyk i było lepiej jak go przyjmowałam. Przez tydzień brak kaszlu więc stwierdziłam że jest ok i możemy spróbować [emoji4] Aż tu nagle znów napad kaszlu i nawrót z powrotem... No załamka totalna, a miało być tak pięknie...
@Verona26 głowa do góry, będzie dobrze :) ja na Twoim miejscu najpierw bym wyleczyla siebie a potem zabierala się do starań o potomka ;)

U mnie 6dc i przede mną ulubiony miesiąc grudzień :)
Uwielbiam Was tu dziewczyny czytać, z każdych 2 kresek szczerze cieszę się jak z własnych, jak widzę ilu już się udało to daje mi to sile i nadzieje ze każda z nas kiedyś będzie się cieszyła macierzyństwem :) Także u mnie pozytywne nastawienie w pt idę ma monitoring cyklu i zobaczymy czy czegoś ciekawego się dowiem ;)
Ja również w piątek lecę na monitoring :) u mnie 9 dc także w piątek będę wiedziała co z moją owulacją :D

reklama
Do góry