reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Tak biorę wit.D complex wit. B Tak ze spoko... Nie steruje się tym aż tak po prostu dzisiaj było za dużo wrażeń. Najpierw antybiotyk później RTG przerazilam się. Ale wrzuciłam na luz. Zero stresu. Czas pokaże... [emoji4] Nie ma co niepotrzebnie brać sobie zbyt dużo do głowy [emoji4]

reklama
Cześć dziewczyny! Zniknęłam na trochę ale dziś tak bardzo mi przykro bo cykl poszedł na straty. Mój mąż tak się zablokował że akurat w dni okołouwulacyjne mi przytulankowo zaniemógł. Nie chce mu dokładać więc udaję że wszystko wporządku ale w środku chce mi się ryczeć że cykl stracony. Musiałam się wygadać. Ja staram się nie myśleć o tym wszystkim ale mamy ciśnienie żeby zajść w ciąże do końca stycznia pózniej będę musiała zaprzestać starania i dla mnie to tak ogromna presja, żeby się udało że jestem w 14 dniu cyklu a mam taką suszę, że aż nieprawdopodobne. Dziwne rzeczy się dzieją kiedy psychika wariuje
Na pewno Ci trudno
Tak czekamy na te dni starań z nadzieją, a tu takie coś Ale nasi faceci też mają ciężko, duża presja robi swoje :(
Oby się odblokował Może jakaś romantyczna kolacja, lampka winka itd? Bez wspominania -to te dni? Choc pewnie sie domysli...

Ostatnia edycja:
Ja dziś byłam na usg - jedno jajeczko pękło, na prawym jajniku, a na lewym nie i na nim zrobila się cysta 3,5cm. Mam jeść duphaston, dostinex i spokojnie czekać do terminu miesiączki

Od wczoraj tak mnie bolal brzuch ze wiedzialam, ze cos nie tak i ze powrot z comiesiecznej rozrywki

Plan jest taki, że jak się nie uda to miesiac pauzy od stymulacji. Potem cykl stymulowany- wtedy nasienie powinno byc juz znacznie lepsze. Jak nie zaskoczymy -laparoskopia 😥 bardzo się boję, ostatnią wspominam traumatycznie

Rozmawialam tez z p doktor o wplywie diety na plodnosc i postaram sie odstawić mięso bo przy endometriozie ma to znaczenie

Aha A jeśli się nasienie nie poprawi -in vitro☹

Ja dziś byłam na usg - jedno jajeczko pękło, na prawym jajniku, a na lewym nie i na nim zrobila się cysta 3,5cm. Mam jeść duphaston, dostinex i spokojnie czekać do terminu miesiączki

Od wczoraj tak mnie bolal brzuch ze wiedzialam, ze cos nie tak i ze powrot z comiesiecznej rozrywki

Plan jest taki, że jak się nie uda to miesiac pauzy od stymulacji. Potem cykl stymulowany- wtedy nasienie powinno byc juz znacznie lepsze. Jak nie zaskoczymy -laparoskopia 😥 bardzo się boję, ostatnią wspominam traumatycznie

Rozmawialam tez z p doktor o wplywie diety na plodnosc i postaram sie odstawić mięso bo przy endometriozie ma to znaczenie

Aha A jeśli się nasienie nie poprawi -in vitro☹
Przykro mi, ale 3mam kciuki aby mimo tych przeciwnosci sie udalo. Powiedz mi prosze co bierze Twoj mąż/partner na poprawe nasienia?

Dziewczyny!
widzicie cos? Bo mi sie cien przebija ale boje sie ze juz oszalałam.to z
Dzisiaj 26dc.
90F53FB1-3A2D-4CA2-AC80-0158BD1265E9.jpeg
drugiego siusiania bo w domu nie mialam testu, dopiwro w pracy kupilam

reklama
Do góry