Nie mówie, że 6600 to mało ale znam bobaski co w tym wieku mają juz po 7300 !!!! Tuśka u was była ładna waga wyjsciowa a my to chudasy (3250). Córcia teraz w górę idzie. Jak sie dobrze rozwija, jest pogodna i wesoła to chyba dobrze. Może niejadek ci rośnie? A jeśli macie dostep do swoich starych książeczek zdrowia z dzieciństwa to może ona tak za któryms z rodziców?
reklama
hogata
czerwcowe mamy 2005
To ja sie pochwale swoją córeczką: Kalina 15 stycznia skończy 7 miesiący i wazy 7500 g. Ubranka nosi na 74 ale sa juz na styk. Ja mam 178 cm wzrostu a Łukasz 185 wiec mała pewnie wysoka urośnie, fajnie.
Hej. Moj Mateuszek jutro konczy rowne 5 miesiecy, waży jakies 7800-8 kg, a mierzy..hmmm... cos ok 65... dokladnie nie jestem pewna, wydaje mi sie ze lekarka go niedokladnie zmierzyla, bo wyglada na wiekszego Ale ciezar jest ... musze przyznac. nie moge sie doczekac az zacznie siadac - licze na to, ze wtedy kregoslup moj odpocznie Niestety - Mati zostal przez nas przyzwyczajony do noszenia na rekach. co prawda zajmie sie soba samym,(na krotko...no chyba ze lezy z golym tylkiem, i spiewa sobie ;-) --babababababa...--->zaczal kilka dni temu ;-)) ale ogolnie to zalezy od jego dnia.humoru, itp-hehe,jesli z rana zacznie marudzic, to juz mam przekichane, caly taki dzien...
Wiec dziewczyny mam pytanie - jak skutecznie przyzwyczaic maluszka do zasypiania samemu-kiedys byl taki okres czasu, ze sie bawi, i nagle patrze-a on spi...:-) obecnie jednak trzeba go przytulic mocno, brzuszek do brzuszka, glowka na wysokosci pachy, i klepanie po tylku .. Ogolnie mily sposob, ale czasem uciazliwy ... I jak odzwyczaic dzidzie od noszenia na rekkach.. ? Jestem mloda mama-mam 19 lat- i malutkie doswiadczenie-wiec prosze o rade...moze macie jakies sprawdzone sposoby ;-) (wiem, ze nie na temat troszke napisalam, ale musicie mi wybaczyc-musze juz mykac. )
Pozdrawiam serdecznie
Wiec dziewczyny mam pytanie - jak skutecznie przyzwyczaic maluszka do zasypiania samemu-kiedys byl taki okres czasu, ze sie bawi, i nagle patrze-a on spi...:-) obecnie jednak trzeba go przytulic mocno, brzuszek do brzuszka, glowka na wysokosci pachy, i klepanie po tylku .. Ogolnie mily sposob, ale czasem uciazliwy ... I jak odzwyczaic dzidzie od noszenia na rekkach.. ? Jestem mloda mama-mam 19 lat- i malutkie doswiadczenie-wiec prosze o rade...moze macie jakies sprawdzone sposoby ;-) (wiem, ze nie na temat troszke napisalam, ale musicie mi wybaczyc-musze juz mykac. )
Pozdrawiam serdecznie
reklama
Nikos
Mama Kuby i Leny
Witam.
Mój Kuba ma już prawie 8-my miesiąc, waży ponad 9 i pół kg mierzy coś koło 85cm.
Teraz już nie przybiera na wadze jak na "początku życia" (około 1kg na miesiąc).
Ale też jest nieźle.
Pozdrawiam
Mój Kuba ma już prawie 8-my miesiąc, waży ponad 9 i pół kg mierzy coś koło 85cm.
Teraz już nie przybiera na wadze jak na "początku życia" (około 1kg na miesiąc).
Ale też jest nieźle.
Pozdrawiam