reklama
Witam
Właśnie wczoraj byłam z Szymonkiem na kontroli i mój maluszek waży 9630 a ma 5,5 m-ca. Nie wiem ile ma cm, ale jest duży bo mielismy problem z położeniem go na wage bo sie nie mieścił. Dodam że Szymonek jest dalej na piersi, ale oprócz tego wcina już wszystkie warzywa i jabłuszka, morele, brzoskwinie, gruszki ze słoiczków oraz truskawki z kompotu.
Pozdrawiam
Właśnie wczoraj byłam z Szymonkiem na kontroli i mój maluszek waży 9630 a ma 5,5 m-ca. Nie wiem ile ma cm, ale jest duży bo mielismy problem z położeniem go na wage bo sie nie mieścił. Dodam że Szymonek jest dalej na piersi, ale oprócz tego wcina już wszystkie warzywa i jabłuszka, morele, brzoskwinie, gruszki ze słoiczków oraz truskawki z kompotu.
Pozdrawiam
:-) ok, ok. Jak widać na zdjeciu zresztą. To, że Mikołaj odpowiada wymiarom 6-7 miesięcznego pzreciętnego maluszka to znaczy tylko, że mama musi kupować większe rozmiary i tyle. A tak serio, to może wielu osobom wydawać się, że to pewnie jakieś grube dziecko. Ale nie, wcale nie! Fakt na oko papuśny, ale nie jakiś tam grubas. Lekarz też mnie zapewił że nie widzi jakiejś znaczącej nadwagi czy cuś.
reklama