reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

Również witam :-)
Jak tam minął Wam weekend kochane?? U nas mężuś był i już znikł. No i jak to już od samego początku bywa, po jego wyjeździe dopada mnie dołek. Ratuje mnie dobra muzyka i duuuuużo snu. Akurat "dużo" jest pojęciem względnym, jak się ma dziecko :sorry2: no ale chodzi mi o to, że najwięcej jak się tylko da :tak: A może Wy ma cie jakieś sprawdzone sposoby na gorszy dzień??
Życzę dobrej nocki i kolorowych snów ;-)

reklama
Katherine ja mam ale nie dzis, Milosz mnie wykonczyl:-) pierwszy raz tak bardzo zle znosi zabkowanie ze w nocy darl sie okropnie, bil po glowie i rwal wlosy:-(

Lelek współczuję, jakieś horrory dosłownie przechodzicie. Nie działają maści na dziąsła? Już sama nie wiem.... przecież to jakaś masakra z tymi zębami :confused:

witam z rana
jak juz dziecko jest takie rozdraznione i go boli przy zabkowaniu okazyjnie mozna podac przeciwbolowy w syropie, paracetamonl,
ibufen u nas mloda to miala krwiaki na dziaslach i az jej skory wisialy jak gorne jedynku wychodzily

Hej Kobietki!

My na szczęście ząbkowanie przeżyliśmy w miarę spokojnie... tzn. bez żadnych biegunek, gorączki itp...
Ja od wczoraj na bezsynowiu - Junior pojechał z dziadkami w odwiedziny do mojego brata, nie wiem jak dożyję do niedzieli - bo teraz to już jestem zupełnie sama...

Trzymajcie się ciepło w ten mokry czwartek :*

reklama
Hej kobietki, jak tam samopoczucie? Pogoda coś nie sprzyja. U nas nudy przeokropne, ani na spacerek wyjść, ani nic. W taką pogodę nie chce się nawet dupci nigdzie ruszyć, nawet autem. Gdzie ta wiosna :confused: Życzę wam miłego wieczorku :happy2:

Do góry