reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słomiane wdowy

Również witam :-)
Jak tam minął Wam weekend kochane?? U nas mężuś był i już znikł. No i jak to już od samego początku bywa, po jego wyjeździe dopada mnie dołek. Ratuje mnie dobra muzyka i duuuuużo snu. Akurat "dużo" jest pojęciem względnym, jak się ma dziecko :sorry2: no ale chodzi mi o to, że najwięcej jak się tylko da :tak: A może Wy ma cie jakieś sprawdzone sposoby na gorszy dzień??
Życzę dobrej nocki i kolorowych snów ;-)

reklama
Katherine ja mam ale nie dzis, Milosz mnie wykonczyl:-) pierwszy raz tak bardzo zle znosi zabkowanie ze w nocy darl sie okropnie, bil po glowie i rwal wlosy:-(

Lelek współczuję, jakieś horrory dosłownie przechodzicie. Nie działają maści na dziąsła? Już sama nie wiem.... przecież to jakaś masakra z tymi zębami :confused:

witam z rana
jak juz dziecko jest takie rozdraznione i go boli przy zabkowaniu okazyjnie mozna podac przeciwbolowy w syropie, paracetamonl,
ibufen u nas mloda to miala krwiaki na dziaslach i az jej skory wisialy jak gorne jedynku wychodzily

Hej Kobietki!

My na szczęście ząbkowanie przeżyliśmy w miarę spokojnie... tzn. bez żadnych biegunek, gorączki itp...
Ja od wczoraj na bezsynowiu - Junior pojechał z dziadkami w odwiedziny do mojego brata, nie wiem jak dożyję do niedzieli - bo teraz to już jestem zupełnie sama...

Trzymajcie się ciepło w ten mokry czwartek :*

reklama
Hej kobietki, jak tam samopoczucie? Pogoda coś nie sprzyja. U nas nudy przeokropne, ani na spacerek wyjść, ani nic. W taką pogodę nie chce się nawet dupci nigdzie ruszyć, nawet autem. Gdzie ta wiosna :confused: Życzę wam miłego wieczorku :happy2:

Do góry