reklama
nowaewa
Fanka BB :)
krysiulek ja w ogóle nie planowałam dziecka i gdyby nie wpadka to bym się na nie nie zdecydowała, ale cieszę się, że tak wyszło, nie mogę się doczekać mojego fasola więc ja dopiero jak wyszedł mi pozytywny test zaczęłam brać Femibion i Omegamed, a potem to już w trakcie baby and mama med , głownie na problemy z trawieniem
niestety nawet jezeli tak wyjdzie z badan to ja nie moge brac zadnej antykoncepcji hormonalnej :-( zadnych tabletek, spiral, krażkow itp :-(
Też nie mogę brać hormonów, więc suplementuję naturalny progesteron w kremie (Progestella), zlecił mi go ginekolog na pms i spadek libido. Widzę poprawę. To może być alternatywa także dla Ciebie.
Przyszłytata92
Zaangażowana w BB
Genialna alternatywa
dardella
Zaciekawiona BB
Ja mam kilka sprawdzonych sposobów, lektura, czegoś, co mnie... nastroi, wanna, ciepła kąpiel, sensualna muzyka, potem proszę partnera o masaż... Generalnie same przyjemności; i nie powinno być problemów. My kobiety mamy tak, że na nas działają bodźce emocjonalne, a nie tak, jak na facetów - wzrokowe.
MamaMałgo
Zaciekawiona BB
dardella, tylko jak na to wszystko znaleźć czas jak jesteś padnięta po całym dniu w pracy a potem z dziećmi, międzyczasie pranie, gotowanie? Ja wiem, ze wszystko zaczyna się w głowie i w psychice i trzeba się zrelaksować, ale ja nie mam czasu na długie kąpiele (zreszta nawet tego nie lubię, zaraz jestem rozdrażniona jak woda stygnie ;P), a tym bardziej masaże, to nie sprzyja nastrojowi...
reklama
dardella
Zaciekawiona BB
W tak zwanym "międzyczasie" sięgam po moje małe czytadełko - mój sekret, a raczej "Twój Sekret". I kiedy wracam z pracy, to sobie w tramwaju zerkam, uśmiecham się do siebie i... nastrajam odpowiednio na wieczór :3
MamaMałgo, jak nie masz za wiele czasu w ciągu dnia, to właśnie polecam ci tę aplikację. Myślę, że po przeczytaniu kilku tekstów, będziesz miała "ochotę na więcej" w realu
MamaMałgo, jak nie masz za wiele czasu w ciągu dnia, to właśnie polecam ci tę aplikację. Myślę, że po przeczytaniu kilku tekstów, będziesz miała "ochotę na więcej" w realu
Podziel się: