reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moje libido jest w punkcie krytycznym (( co robi ...

pewnie masz rację.

Wyobrażam sobie, że to musi być stres jak chce się mieć dziecko i od pewnego czasu się stara, pewnie tylko o tym się myśli

reklama
krysiulek ja w ogóle nie planowałam dziecka i gdyby nie wpadka to bym się na nie nie zdecydowała, ale cieszę się, że tak wyszło, nie mogę się doczekać mojego fasola :) więc ja dopiero jak wyszedł mi pozytywny test zaczęłam brać Femibion i Omegamed, a potem to już w trakcie baby and mama med , głownie na problemy z trawieniem

niestety nawet jezeli tak wyjdzie z badan to ja nie moge brac zadnej antykoncepcji hormonalnej :-( zadnych tabletek, spiral, krażkow itp :-(

Też nie mogę brać hormonów, więc suplementuję naturalny progesteron w kremie (Progestella), zlecił mi go ginekolog na pms i spadek libido. Widzę poprawę. To może być alternatywa także dla Ciebie.

Odświeżam watek, a może coś w psychice podziałać, a nie tylko farmaceutyki i inne, w końcu wszystko podobno się dziej najpierw w naszej głowie.

Sali-Mali - to wszystko ze sobą współgra moim zdaniem, ale masz racje. Czasami zamiast tabletki lepiej po prostu szczerze porozmawiać, albo zadbać o nastrój, ^_^

Ja mam kilka sprawdzonych sposobów, lektura, czegoś, co mnie... nastroi, wanna, ciepła kąpiel, sensualna muzyka, potem proszę partnera o masaż... Generalnie same przyjemności; i nie powinno być problemów. My kobiety mamy tak, że na nas działają bodźce emocjonalne, a nie tak, jak na facetów - wzrokowe.

dardella, tylko jak na to wszystko znaleźć czas jak jesteś padnięta po całym dniu w pracy a potem z dziećmi, międzyczasie pranie, gotowanie? Ja wiem, ze wszystko zaczyna się w głowie i w psychice i trzeba się zrelaksować, ale ja nie mam czasu na długie kąpiele (zreszta nawet tego nie lubię, zaraz jestem rozdrażniona jak woda stygnie ;P), a tym bardziej masaże, to nie sprzyja nastrojowi...

reklama
W tak zwanym "międzyczasie" sięgam po moje małe czytadełko - mój sekret, a raczej "Twój Sekret". I kiedy wracam z pracy, to sobie w tramwaju zerkam, uśmiecham się do siebie i... nastrajam odpowiednio na wieczór :3
MamaMałgo, jak nie masz za wiele czasu w ciągu dnia, to właśnie polecam ci tę aplikację. Myślę, że po przeczytaniu kilku tekstów, będziesz miała "ochotę na więcej" w realu :)

Do góry