reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Hej dziewczyny i ja witam się po świątecznie:-)
Święta minęły nam spokojnie. W sobotę mój P zabrał małą i poszli ze święconką. A w kościele jak już ksiądz skończył kazanie moja mała zaczęłą bić brawo księdzu na cały kościół :-D żałuję, że tego nie widziałam. Wczoraj dzień leniwie minął tylko po południu poszliśmy na spacer aby choć troszkę się poruszać. A dziś od rana w drodze bo pojechaliśmy do mojego brata na chrzciny. Było naprawdę fajnie spotkać się wszyscy razem, pogadać i pośmiać. Wróciliśmy dopiero koło 7 więc mała szybka kąpiel kolacja i łóżko. Dostaliśmy dla niej taką mini kanapę z gąbki rozkładaną i dziś sprawdzamy jak będzie na niej spać. Jeśli będzie ok to rezygnujemy z łóżeczka.
Trzymam kcuki za jutrzejsze wizyty. :tak:
Miłej nocki:-)

Ja juz po kawce :-)
M. Pojechal juz do pracy ,ja poprzegladam jeszcze troche neta i pozniej wanna ,czas cos mi sie wlecze :-/ ale spac juz nie umiem -pewnie zalicze drzemke popoludniowa

Czeeeeść !!:-):-)
Nadrobiłam 3 ostatnie dni- ja też się obżarłam i wczoraj miałam wrażenie, że lada moment urodzę:-):-) Święta minęły mi dokładnie tak jak chciałam, czyli radośnie ale bez szaleństwa:-) Jestem więc zadowolona, owszem troszkę zmęczona, bo jeżdżenia było, ale mam do końca tygodnia L4 to sobie zdążę wypocząć. Mężuś pojechał dziś do pracy autobusem:-) Cóż, wczorajsze picie musiało tak się skończyć:-) Ja teraz piję sobie kawkę, zjadłam śniadanko, wykąpałam się. Czuje się jak nowo narodzona. Młody jeszcze w łóżku dał o sobie znać, więc to mnie też ucieszyło :-)

Trzymam mocno kciukasy za wszystkie dzisiejsze wizytujące. Ja mam jutro badania i glukozę- kciuki także mile widziane, dziś także- żebym się słodkiego nie ojadła :-) Świętuje dziś urodzinki, więc trudno będzie mi się powstrzymać:rofl2::rofl2::rofl2:
Pozdrawiam Was Serdecznie i przesyłam piękne słoneczko z Lublina:-)

A ja wczoraj na duzurze bylam. Od dwoch dni mialam straszne skurcze bole i napinanie brzucha. Zostawili mnie na patologii :/ mam leeeezec.. mam okropnego dola :(

Majula bardzo współczucie leżenia w szpitalu, dopiero co sama płakałam, że musiałam. Mam nadzieję, że długo nie będą Cię trzymać i wszystko się unormuje. Jak masz doła to pisz śmiało na forum, będę Cię zagadywać :-) albo sobie wózki na allegro zobacz lub coś innego z wyprawki- dużo czasu na tym schodzi i weselej się robi;-)

reklama
Ojj z pewnoscia csyms musze sie zajac. Na razie chyba tylko spanie :/ bo na nic nie mam ochoty. Wspolczuje tym co tak musza lezec. Wariuje jux 1 dnia ;/

Do góry