reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Tak jak pisałam wyżej, znam to i doskonale rozumiem. Grunt to się pozytywnie nastawić, że to dla maluszka wszystko i jak Ty będziesz w dobrym nastroju i formie to i on nie będzie czuł strachu;-) Tulę mocno!!!!!!!

reklama
Majula trzymaj się dzielnie!

Sierpniowa - 100 lat i spełnienia marzeń oraz dużo dużo zdrówka!

Ja włąsnie czekam sobie na drugie pobranie krwi po wypiciu glukozy i nie było tak koszmarnie jak ostatnio :)

Witam sie po dlugiej przerwie i ja.Nadrabiac waszego pisania niebede bo poprostu i niemam czasu i sily.Z rana jestem na wysokich obrotach bo dzisiaj w szkole olimpiada sportowa.trzeba bylo i dwa sniadania przygotowac i objad.Szybko ogarnac mieszkanie,teraz czekam az sknczy sie pranie i powiesze i je szybciorem odkurze i na 9 polece na te zawody co by synkowi podopingowac.Ja sie przerazilam osttanio moja waga.Po tej glukozie chodze nienazarta co sie wlasnie na tej francy odbilo.waze 85,5 kolo.juz 8 wiecej.Ja ogolnie az tak bardzo sie nieprzejmoje sama waga,ale tym jak ludzie mnie wkur.... o to ty juz zaraz rodzisz jak mowie ze jeszcze 3 miechy to patrza na mnie jak na ufo.
Milego dzionka i kcikasy za wszystkie pannice...

Sierpniowa -zdrowka i wszystkiego Naj !!!! :-*

Ja juz po moczeniu i wodnym pilatesie hehe teraz kawka i pomalu bedzie trzeba sie ubierac :-/ stres odczuwam w gardle

Cześć dziewczyny :-)

U mnie święta spokojnie minęły ale ciężko.. wszystkie kości mnie bolą, ten brzuch twardy i do tego ciągła zgaga :sorry:
Dzisiaj mój młodszy syn mnie obudził o 7, kopał okropnie i jak mnie obudził to poszedł spać :confused2::-D

Dzisiaj na 14 do lekarza, mam nadzieję, że będzie ok :tak: i tak jestem dzisiaj nastawiona :-)
EWAELINKA KAHAKA mocno trzymam &&&& i czekam na pozytywne wieści! :-)

MAJULA współczuję ale to jest dla Waszego dobra i tak musisz myśleć :tak:

SIERPNIOWA 100 lat :-) :*

Zaraz lecę z młody o pietruszkę do zupy.
Miłego dnia!

Sierpniowa 100 lat!:D

Witam się poświątecznie, u nas święta u teściów, trochę się posprzeczałam z teściową bo podważa moje i męża słowa przy małej, my jej coś mówimy a ona swoje i oczywiście nadia wybiera to lepsze. W końcu nie wytrzymałam i powiedziałam że tak być nie może, my jej zabraniamy mama jej pozwala a potem ja sobie z 2 nie poradzę, oburzyła się wiadomo. Ale mnie jakoś to nie rusza.

Nowość! Córka miała 3 smoczki. 2 Tygodnie temu byliśmy u mojej babci, Nadia była niegrzeczna to mąż uciął jej jednego bo Nadia nie zostawiła go w domu, a w niedziele właśnie jak robiła takie cyrki, piski u teściowej, zabrał ją na ręcę w krzyku do domu, oczywiście teściowa swoje powiedziała a małż jak weszliśmy do domu uciął jej ostatnie 2, myślałam że będzie gorzej, nie chciała spać po południu, wieczorem padała jak zabita, aleee od 2 dni się nie upomina!!!

a ja? Wyobraźcie sobie u ginekologa w środę 16kwietnia ważyła mnie położna moja waga 67,6 a w sobotę staje na wagę a tak 69!!! teraz się zważyłąm i 70,5!!!!!!!!! Świąta powinny być zakazane!!!!

Dziś w nocy pożegnałam męża, pojechał do jakiegoś Działdowa w delegacje;/

Miłego dnia:-*

Majula -odpoczywaj i nie stresuj sie !!!!tez wiem co przechodzisz i nie jest to mile :-/

Co do wagi to ja pewnie zaraz na wizycie bede musiala na nia stanac ,w domu omijam ja szerokim łukiem hihihi co ma byc to bedzie chodz wiem ze u mnie kluczowa bedzie koncowka i wtedy napewno duzo przyrosne :-(

Witam się poświątecznie :-)
Chyba ze 3 kilo przez te święta nam przybyło ;-) Strasznie ciasto mi smakowało ;-) jak nigdy, bo ogólnie ciastowa to ja nie jestem. U nas dziś remont łazienek się zaczyna. Masakra mnie czeka :-( aż mi się nie chce tego strasznie.

Sierpniowa sto lat i rośnijcie zdrowiutko :-)

Za wizytujące dziś dziewczyny trzymam kciuki &&&&&

U nas jest już 18 stopni w cieniu. Zapowiada się gorący dzień :-)

reklama
Hej!
Sierpniowa 100 lat!!!

Majula bedzie dobrze. Wypoczywaj i myśl pozytywnie!!!

Co do wagi to u mnie tez masakra. Jak wczoraj stanlam na wagę to jest już +7 kg, a było +5 tydzien temu na wizycie!!! Mam nadzieje, ze teraz troszkę przystępuje, bo to niewiarygodne jest.

Do góry