reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Alicja łał. No to zaciskamy kciuki. A Twoje 3 szczęścia to naturalna ciąża czy dzięki in vitro.bardzo jestem ciekawa.
Aj a u mnie tesknoty za Jasiem i Ludwikiem. Jasio jutro wraca,a Ludwik ani myśli wracać do domu,bo mu u babc jest super. Wychowalam sobie obiezyswiata i narzekam.

I brzuch mnie ciągnie...caly taki jakiś ...we wtorek wizyta.doczekam

Alicja OMG :O ja bym się przeraziła trojaczkami hehe. A Ty chyba masz termin na wrzesień?

My dziś idziemy szafy obejrzeć, bo w końcu chcemy kupić do przedpokoju. 4 lata mieszkamy tu, a nawet wieszaka na kurtki nie ma.

Miłego dnia dziewczyny.

u nas po walentynkowej kolacji było co nie co :-):-):-):-):-)

izis mój mąż palił 18 lat ,18 stycznia zaczął brać desmoxan,od 22 stycznia nie pali :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:-jestem szczęśliwa :-)

alicja ale fajnie :-)

pozdrowionka dziewczyny

A wy sobie tu gadu gadu a ja na innym wątku się przywitałam :-D taka ślepota ze mnie. Witaj jeszcze raz, po raz kolejny tez pogratuluję trojaczków. :-D

termin wedlug oststniej miesiaczki wypada 3 wrzesien,ale lekarz mi powiedzial,ze jest malo prawdopodobne ze urodza sie wterminie,nawet jak dotrwaja do sierpnia bedzie dobrze,bo przy ,mnogiej ciazy w wiekszosci przypadkow sa to wczesniaki,wiec postanowilam do sierpniowek dolaczyc ;)

Alicja32 - witaj!!! wow, trojka dzieciaczkow w drodze plus jedno juz w domu, będziecie mieli wesoło... mam nadzieje, ze jesteś pod dobra opieką lekarzy....

u nas po walentynkowej kolacji było co nie co :-):-):-):-):-)

hehe, u nas też:-D

i sorki, że nie edytowałam:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam się sobotnio :-)

Mąż poszedł na 12 do pracy, Michaś zasypia a ja mam chwilę oddechu :-)
Dzisiaj zaczynam 18 tydzień, 5 miesiąc i jestem szczęśliwa :-D

widzę, że dużo dziewczyn po walentynkach zadowolona :-)

ALICJA witaj serdecznie :-) trojaczki? :szok: ooo jaaa.. GRATULUJĘ!! :-D

MONYA powodzenia i oby to samopoczucie Ci przeszło :tak:

FIUFIU za chwilę będziesz miała chłopaków przy sobie :-)

KAHAKA udanych zakupów! :-)

MARTUSKA
spoko spoko, połączyłam posty ;-)

Miłego dnia :-)

Idę aktualizować naszą listę

Do góry