reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

ja akuart nie slyszalam żadnej opinii na temat tego żeby nie możnabylo w środku zakonczyc, ale to takie moje wewnętrzne przekonanie, jakoś boje się, że sperma zaskzodzi dzidzi:baffled: nie wiem, czy to prawda czy nie, ale jakoś tak psychicznie lepiej się bede czula jak tamnic się nie wleje :-D
oby tylko plany wypaliły i maż nie zasnął wczesniej od córki:-)

reklama
My za kazdym razem bardzo bardzo szybko plodzilismy maluchy, wiec w sumie dla mnie taki seks do końca bez zabezpieczenia jakiegokolwiek to atrakcja ;-)

Przy okazji - glaskac brzucha tez nie mozna, w pierwszej książkowej ciazy moja gin miała na tym punkcie świra. Teraz sama sie pilnuje.

Ale tematy hehe :))) bzykajcie się dziewczyny na zdrowie :D

Aniusiach jesteś? Czytasz nas? Myślę o Tobie...

Ja to chyba za stara już jestem na walentynki, w ogóle mnie to nie kręci.
Za to bardzo mam ochotę na sushi, ale u nas w mieście nigdzie nie kupię :(

Witam piątkowo :-)
Ufff... przebrnęłam :-p

Fiufiu, nawet jeśli śpisz na brzuchu, to spokojnie, Malucha nie przygnieciesz :tak:

Beetka, i Ty swoje przeszłaś...
Cieszę się, że u Was dobrze się skończyło :tak:
Co do podtrzymywania, to sama się boję co to będzie jak nie ma teraz fenoterolu... Bo zamiennika żadnego nie ma :no: Będę za tydzień na wizycie, to wypytam lekarza...

Domi, ja nawet jak ucieram placki, to nie dosypuję wcale mąki, uwielbiam takie :tak:

Anusiach
, myślami jestem z Tobą...

Natkusia, jak tam z infekcją?

Gawit
, jak Martynka po balu?
No i jedź ostrożnie!

Sierpniowa, jeśli masz jakieś ciągnięcia w dole, to jeśli Cię to niepokoi, to jedź na izbę czy do lekarza i sprawdź. Ja jestem zdania, że wolę jechać 100 razy bez przyczyny niż raz za mało :tak:

Madison, ja biorę zwykłą nospę :tak: jak miałam fortę, to dzieliłam na pół, bo bałam się zażyć podwójną dawkę :-p:sorry2:

Hania4123, niby mówią, że to odwrotność tego co będzie,
ale ile w tym prawdy:confused:
Mi się wydaje, że może za dużo myślisz o tym i stąd we śnie :tak:

U nas walentynki, dzień jak co dzień :tak: Ja tam jestem zdania, że przez cały rok trzeba sobie okazywać uczucia, a nie raz do roku :rofl2: choć mimo wszystko jakieś symboliczne upominki były :-)
Do tego, już mam dość lekarzy :baffled:
Mikołaj znów na antybiotyku, a dopiero co w tamtym tygodniu skończył brać. Jakieś fatum, jak nie ja, nie mąż, to syn :baffled:

A co do współżycia, nie mam zdania, gdyż u mnie w ciążach całkowity zakaz...

Ja uwielbiam seks w ciazy,ale teraz czuje sie fatalnie i w dodatku czuje sie jakbym miala 80 lat bo .... siadly mi stawy biodrowe i tak bola ze chodze jak poczwara...czasem z mysla o mezu nastawiam sie pozytywnie i wtedy jest milo ale zebrac mi sie do igraszek ciezko.

Fiufiu ja jestem uzalezniona od spania na brzuchu i moje starania spania na boku spelzaja na niczym, ale tez nie slyszalam zeby to szkodzilo dziecku na poczatku, a pozniej juz nie bardzo sie da :)

Wyczekana oj ja zlapalam zapalenie tkanek miekkich i zapalenie ucha od nieleczonych zatok bo na poczatku ciazy nie chcialam faszerowac malucha antybiotykiem i czulam potworny bol od zatok po wezly w calej blonie sluzowejcalej blony sluzowej. Takze koniecznie idz do lekarza.ja uzywam od tamtej pory sinus rinse do plukania zatok, tylko teraz korzystam juz tylko z ich butelki do plukania a sol daje kuchenna bo ta firma sprzedaje swoja za chyba 80zl.cos tam moze dodatkowo zawiera,ale chyba nie jest to kluczowy skladnik:)

Przechodziłam obok lustra i się przeraziłam. Podnoszę bluzkę, a tam brzuch jak bania :O od wczoraj mi urósł! A zastanawiałam się czemu mnie ciągnie i kłuje... jak mała spać pójdzie to wam wrzucę do galerii, też się przestraszycie heh

cwikla ja jestem z Płońska, 65 km id Wawy.

Czekamy Kahaka niecierpliwie :tak:
Z przytulankami u Nas marnie. Mam ochotę, mąż jeszcze bardziej ale wiecie ja panikuję, bo tak dziwnie w srodku jest, za ciasno.. dosłownie i nie chodzi o braki czułości..tak samo jakby się spłyciło. No więc od razu panika i się,. zaciskam :-D
My bez antykoncepcji ponad 6 lat :szok:

Walentynek nie obchodzimy już, przyznam że wolę z zaskoczenia kwiaty czy kolacyjkę choćby domową. Walentynki jakoś mnie męczą. Oczywiście miło dostać taką kartkę słodką ale czemu akurat wtedy..
Dla mnie najlepszym prezentem będzie usg, mimo iż później i kino z córą dodatkowo :-D

Hejka

Ja dzisiaj miałam szybką wizytę u ginka. Oczywiście infekcja :sorry2: mam globulki i maść. Rzadko mi się zdarza a jak się zdarzy to katorga :dry: mam nadzieje, że mi szybko przejdzie :tak: miałam tylko badanie.. szyjka długa i zamknięta :-)

co do seksu to ja miałam opory na początku i nic nie było do 12-13tc, również przez bóle podbrzusza. Potem lekarz dał nam zielone światło i możemy cieszyć się sobą :-) ale kończymy w gumce.. sperma działa na szyjkę rozluźniająca, aby wywołać poród to lekarze polecają właśnie seks i dlatego się jej boję :-D w pierwszej ciąży miałam problemy z szyjką i po 20tc zaczęła mi się skracać więc wolę nie ryzykować :tak:
Dzisiaj miałabym ochotę na mężulka to infekcja :baffled:

zaraz lecę do wyrka..

Trzymajcie się :*

reklama
Witam sir Walentynkowo :-* niestety moj urlop dobiegl konca i juz nawet zaliczylam drzemke popoludniowa ;-) niby urlop ,a czlowiek zmeczony hihihi no i teraz powrot do rzeczywistosci i to taki doslowny bo wracajac na trasie musieliśmy sie dwa razy zatrzymywac zebym mogla zaznaczyc teren ,a znajomi sie smiali ze przy glownej drodze wygladalam jakbym byla po nocnej przepitej imrezie :-/ -wychodzi na to ,ze moja radość z mijajacego zyganka byla przedwczesna :-( od dzis 14 tydzien i mimo wszystko to mnie pozytywnie nakreca ...
Biorę sie za nadrobienie lektury bo widze ze sporo tu namazalyscie

Do góry